iPad / iPhone: sisteme de prindere de perete / dulap

Posted by

Pentru ca suntem cu totii niste bucatari desavarsiti si avem nevoie de suporturi pentru iPad pentru a-l putea atarna de dulapioarele suspendate din bucatarie, va semnalez urmatoarele doua modele de suport de iPad (pe primul il banuiesc ca functioneaza bine merci si cu alte tablete).

1. Deluxe Plate Hanger Set

Baietii astia sunt romani. Pot baga mana si-n foc pentru asta, altfel nu vad cum au putut sa se gandeasca la un suport de farfurii pe post de suport de iPad, ceea ce reduce costurile acestuia la… 10 lei!

Ă? 🙂

2. Dockem: Damage-Free Wall Mount & Dock

Pentru cei putin mai pretentiosi, avem Dockem, o intreprindere din plastic pe care o puteti folosi, din cate inteleg din descriere, pentru a putea prinde de perete atat tablete cat si telefoane mobile.

Compatibilitate exista cu iPhone 3/4/4S/5, iPad, Droid Razr, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab, Blackberry Playbook, HP Touchpad, Acer Iconia, Toshiba Thrive, HTC Flyer, Coby Kyros, ASUS Transformer Prime.

Costa $9.99 si arata cam asa:

One comment

  1. Buna, spune-mi te rog unde gasesc in bucuresti sa cumpar acest Deluxe Plate Hanger Set . Caut cu disperare si am nevoie destul de rapid, asadar nu mi permit sa comand de pe net din afara.
    Astept un rsp. 🙂

    O zi buna !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *