Orange Romania, record de trafic cu cel mai vizitat site pentru mobile din Romania

Posted by

SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul de Audit Transmedia din Romania, a publicat ieri, odata cu cifrele de trafic pentru cele mai vizitate site-uri din Romania, datele de trafic pentru site-urile romanesti pentru mobile.

Top 10 contine aceleasi mobisite-uri ca si luna trecuta, ultimele 2 pozitii fiind chiar identice cu septembrie. Batalia s-a dus luna aceasta in top 5, top in care m.prosport.ro a cedat locul pentru m.stirileprotv.ro si realitatea.mobi.

Pe primul loc in clasament, dupa 2 luni in care m.sport.ro s-a simtit din nou rege :-), revine site-ul Orange Romania, m.orange.ro, care inregistreaza, de altfel, un nou record de trafic pentru mobisite-urile din Romania: peste 7.35 milioane de vizite.

Asa cum veti putea observa in tabelul de mai jos, cele mai mari cresteri le-au raportat, in ordine, m.stirileprotv.ro, cu peste 1.175.000 vizite, m.orange.ro, cu aproape 1 milion de vizite, si m.wowbiz.ro, cu peste 830.000 de vizite.

Sigurele site-uri pentru mobile ce au raportat luna trecuta scaderi de trafic sunt cele de sport. Vorbim, evident, despre cele 3 vesnic-concurente: m.sport.ro (-300k+ vizite), m.prosport.ro (-300k+ vizite) si m.gsp.ro (-250k+ vizite).

A mai ramas de amintit cresterea cu cate o pozitie a celor doua site-uri de cancan din top 10, m.cancan.ro si m.wowbiz.ro, fapt ce a determinat scaderea cu 2 pozitii, pana pe 8, a m.gsp.ro, site-ul pentru mobile al Gazetei Sporturilor scazand peste 250.000 de vizite MoM.

Iata topul celor mai vizitate site-uri pentru mobile din Romania.

top-10-microsite-uri-Romania-octombrie-2013

Iata si topul celor mai vizitate site-uri pentru mobile de luna trecuta.

cele-mai-vizitate-site-uri-pentru-mobile-din-Romania---septembrie-2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *