bani 500 lei bancnote

Parteneriate: PayPal & opt banci romanesti

Posted by

bani 500 lei bancnote

Paypal intra in Romania pe finalul lui 2007, dupa cativa ani de haiducie pentru romanii care chiar aveau nevoie de sistemul de plati pentru afara. Istoria este de mult uitata, iar la 6 ani distanta Paypal incheie un parteneriat cu 8 banci din Romania pentru a le oferi clientilor acestora optiunea de a-si alimenta contul PayPal direct din contul bancar.

Serviciul se numeste PayPal Top-Up, este gratuit (nu se percep taxe pentru utilizarea sa) si lansat de catre PayPal in colaborare cu TrustPay, iar cele 8 banci sunt CEC Bank, Banca Comerciala Romana, Banca Transilvania Romania, UniCredit Tiriac Bank, Raiffeisen Bank, VolksBank, Bank Leumi si Alpha Bank.

Serviciul PayPal Top-Up le permite romanilor sa transfere cu usurinta bani din contul bancar in cel de PayPal si sa faca plati online. Serviciul este dedicat utilizatorilor PayPal care prefera sa isi foloseasca contul bancar pentru a plati online si care nu vor sa depinda de carduri. Mai mult, posibilitatea de a alimenta contul PayPal direct din cel bancar le permite consumatorilor sa faca achizitii mai rapide si mai sigure.

Pentru a utiliza serviciul top-ul, utilizatorii PayPal nu trebuie decat sa isi acceseze contul si sa transfere suma pe care o doresc (minim 3 euro, maxim 2,000 de euro) din contul bancar in contul bancar al TrustPay. Banii vor fi transferati apoi in contul PayPal al celui care a realizat tranzactia in maxim 4 ore in ziua lucratoare in care s-a realizat tranzactia, in cazul bancilor partenere, si in maxim 1-2 zile lucratoare atunci cand este vorba de alte banci din Romania.

TrustPay a.s. este o institutie care furnizeaza solutii de plati online si care este licentiata de Banca Nationala a Slovaciei.

13 comments

  1. Am crezut ca sistemul este in ambele sensuri, adica si pentru retrageri de pe PayPal in cont, nu doar pentru transfer din cont pe PayPal.
    Asa nu ma deranjeaza ca lipseste ING de acolo. 🙂

      1. eu mi-am alimentatt paypal-ul de pe card din ianuarie si nu am cont la nici una din bancile enumerate

    1. @Gupi: ce rost ar mai avea? Odata si odata intram in zona euro si ne aliniem la toate procesatoarele si site-urile din lumea asta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *