Florin Grozea a lansat agentia digitala Hit Yourself Consulting

Posted by

Deepside-Deejays-Fly-Project-si-Florin-Grozea-Hit-Yourself

Florin Grozea a lansat Hit Yourself Consulting, prima agentie digitala, spune Florin, dedicata industriei muzicale. In urma cu 3 saptamani Hit Yourself Consulting a castigat concursul de idei de business Start Ups Marathon organizat de RoAccelerator, agentia fiind aleasa din peste 570 de idei de start-up-uri inscrise si premiata cu 10.000 de euro.

Un interviu cu Florin Grozea pe tema asta gasiti la prietenul Manafu, de la care mi-am insusit cu incredere si imaginea de mai sus :-).

11 comments

 1. Felicitari lui Florin si mult succes!

  Dar poate ar fi fost frumos sa cedeze premiul de 10.000 de euro unui start-up care chiar avea nevoie de ei pentru a se putea lansa! 😀 Isi facea cu ocazia asta si putin PR pe zona caritabila!

  1. Nu cred ca intereseaza pe nimeni “zona caritabila” cand participa la un concurs pentru start-up-uri. Plus ca vorbim despre un business nou.

  1. Fără site, că era doar o idee când am prezentat-o la concurs. Abia studiam piața și încercam să găsim primii clienți. Nici SRL nu avem încă, suntem în faza de organizare.

 2. Uite cateva idei:
  – ptr ca anuntul a fost facut cu 2 zile inainte (vineri, intalnirea a fost luni)
  – ptr ca “comisia” cerea un plan de afaceri ceea ce mi se pare total stupid, nimeni nu cere un plan de afaceri ptr ca nu are relevanta la un startup
  – ptr ca RoAccelerator este o initiativa neserioasa (i-am urmarit si la tv, n-au nici o treaba in a pune in practica lucrurile cu care se lauda, oamenii cauta doar vizibilitate)
  – ptr ca spuneau ca vor transmite pitch-urile pe nu stiu ce canal media si n-au facut-o
  – ptr ca a iesit ca si cum ar fi fost cu dedicatie (mai multa lumea a spus asta)
  – ptr ca nu asa arata un concurs de pitch-uri (am citit mai multe pareri, a fost varza, a fost organizare dubioasa, nu proasta, am facut prezentari oameni alesi acolo la mica intelegere, etc)
  – ptr ca nu s-au dat si alte premii desi au fost selectate startup-uri serioase, unele dintre ele deja validate

  Am citit pe undeva niste pareri scrise de oameni care au fost in sala insa nu mai gasesc acum. Oricum, un “concurs” facut pe genunchi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *