m.sport.ro si m.orange.ro, cele mai vizitate site-uri pentru mobile din Romania

Posted by

In ciuda scaderilor de trafic de pana la 9%, ocupantele primelor 3 pozitii din topul celor mai vizitate site-uri pentru mobile din Romania auditate de catre SATI, departamentul de internet al BRAT, Biroul Roman de Audit Transmedia, raman aceleasi de luna trecuta, luna in care m.sport.ro reusea sa revina in prima pozitie, marcand un nou record de trafic: peste 7.000.000 de vizite intr-o luna calendaristica.

Altfel, luna septembrie nu a numarat niciun boboc in top, celelalte 7 participante schimband pe alocuri pozitiile intre ele, prin scaderile inregistrate de m.gsp.ro si m.gandul.info, respectiv cresterile m.stirileprotv.ro, realitatea.mobi si m.libertatea.ro. Cu o crestere de 7% MoM / 245k vizite, m.cancan.ro isi pastreaza locul 7.

Cea mai mare crestere procentuala de trafic a inregistrat-o m.wowbiz.ro (30.19%). Cea mai mare scadere procentuala de trafic a inregistrat-o m.gsp.ro (-12.66%). Cea mai mare crestere a numarului vizitelor a inregistrat-o realitatea.mobi -> +714.942 vizite. Cea mai mare scadere a numarului vizitelor a inregistrat-o tot m.gsp.ro -> -564.875 vizite.

Iata topul detaliat.

cele-mai-vizitate-site-uri-pentru-mobile-din-Romania---septembrie-2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *