gaming / jocuri

Cei mai buni jucatori de Counter-Strike, League of Legends si StartCraft II

Posted by

Weekend-ul acesta, pe 14 si 15 septembrie, va avea loc evenimentul Dreamhack Bucuresti, care-i va aduce in Romania pe cei mai buni jucatori de Counter-Strike, League of Legends si starCraft II din tara si din intreaga lume.

gaming / jocuri

Daca esti pasionat de jocurile de mai sus, evenimentul nu poate fi ratat, mai ales ca, pe langa vizionarea turneelor, vizitatorii se vor putea juca cu intreaga serie de gaming de la Logitech (vezi pagina de Facebook), G-series.

Cum poti castiga o invitatie gratuita?

Logitech ofera cititorilor refresh.ro 10 invitatii pentru ambele zile ale DreamHack. Cine doreste sa castige una dintre invitatile, este rugat sa lase un comentariu in care sa spuna jocul preferat, dintre Counter Strike, Dota sau League of Legends. 🙂

Vineri dupa amiaza, voi alege, prin tragere la sorti, 4 castigatori fani Conter Strike, 3 fani Dota si 3 fani League of Legends. (CS e jocul meu preferat dintre cele 3 :-P).

* foto shutterstock.com

27 comments

 1. Pe vremuri participam la toate concursurile de Dota. Acum tot la Dota am ramas (chiar daca nu am mai jucat de cateva saptamani). Pentru gameri, evenimentele de genul asta sunt super faine. Am avut turnee cand dupa 16 ore de jucat continuu adormeam pe tastatura cand “muream” si trebuiau sa ma trezeasca colegii daca nu dormeau si ei.

  Din pacate nu am cum sa ajung fiindca nu se joaca Dota … ah, si nu sunt in tara.

 2. Jocul meu preferat a fost si ramane Counter Strike. Imi aduc aminte ca prin 2004 cand incepusem sa joc bine imi tot dadeau ban adminii de pe diferite servere pe motiv ca foloseam “programele ajutatoare”.. si eu nici nu eram pasionat de asa ceva. Ce vremuri…

 3. Starcraft 2 este considerat jocul de strategie al momentului. Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură și apariția versiunii free-to-play a Command and Conquer: Red Alert (Generals parcă se numește).

  Am jucat până acum doar rasa terranilor (singura gratuită în acest moment) însă plănuiesc să-l cumpăr 😀

  Starcraft 2 rulează! 😀

 4. Am jucat League of Legends 2 ani, dar l-am lăsat în favoarea CS:GO-ului. Dintre cele 3, preferat este CS:GO

 5. Urmeaza tragerea la sorti. castigatorii vor fi anuntati in 5 minute, intr-un comentariu. Acestia vor primi pe email invitatia, valabila pentru ambele zile de eveniment, cu care vor trebui sa se prezinte (printata) la locatie. Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *