Care sunt domeniile cu cele mai multe joburi disponibile in Bucuresti, Cluj sau Iasi?

Posted by

De la BestJobs citire, IT-ul este pe locul 1 in topul celor mai ofertante domenii dpdv al numarului de locuri de munca disponibile. Altfel, cautati voi un programator zilele acestea. Este un test simpatic de calire a nervilor, insa si cand gasesti… 🙂

In Bucuresti se regasesc aproximativ 45% din totalul joburilor, pe locul intai in topul celor mai ofertante domenii fiind sectorul IT/Telecom, cu peste 600 de locuri de munca, urmat de Vanzari, cu 500 de joburi disponibile. Bucurestenii care isi cauta un job in Finante au de ales toamna aceasta din aproximativ 250 de oferte, majoritatea dintre acestea adresandu-se contabililor cu diferite nivele de experienta.

Pe piata muncii din Cluj – Napoca si Timisoara se regasesc, in parte, peste 500 de joburi, iar domeniile vedeta sunt IT/Telecom, Vanzari si Inginerie. In Cluj se afla in total 85.000 de candidati, iar cei mai multi dintre acestia isi cauta un loc de munca sau au experienta in domeniile Vanzari, Finante si Inginerie. Cei peste 100.000 de timisoreni in cautarea unui job vor sa se angajeze in Vanzari si Inginerie, dar si ca muncitori sau tehnicieni.

Cei care isi cauta un loc de munca in Iasi pot alege din 330 de joburi, dintre care peste 35% in domeniul IT/Telecom. In total, in Iasi sunt 91.000 de candidati inscrisi pe BestJobs.ro, iar 25.000 din acestia isi cauta un job in vanzari si 14.000 in Inginerie. De domeniul IT/Telecom, cel mai ofertant in toata tara, la ora actuala, sunt interesati 9.000 de ieseni.

* photo shutterstock.com

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *