Un televizor de 13.000 lei

Posted by

In urma cu cateva saptamani, am avut ocazia sa testez varful de gama al televizoarelor Samsung, 55F8000 (link afiliat), pe numele lui de scena (serios acum, cine ‘mnezău inventeaza denumirile astea?).


tare formatul video, nu? 🙂

Vorbim despre un gigant LED al carui ecran are o diagonala de aproape 139 cm si o rezolutie de 1920 x 1080, care vine cu 25.000 de mufe si caracteristici, de la conexiuni wireless si recunoastere de gesturi, pana la posibilitatea de a-l comanda prin intermediul unui smartphone.

Intre noi fie vorba, cred ca mi-ar lua 2 saptamani sa descopar tot ce poate oferi o asemenea intreprindere, dupa care mi-as da seama ca nu as folosi nici 10% din toate nebuniile pe care stie sa le faca, de unde si intrebarea simpla de mai jos.

13.000 lei?

Eu nu am intalnit persoana care sa-l vada si sa nu spuna “il vreau”, in loc de “buna, ce faci? ce TV fain!”. Iar rapunsul depinde doar de cat de card e cardul din buzunar si cat de mult iti doresti calitate si ultimele tehnologii care sa-ti faca viata mai frumoasa, acasa :-).

Unde cred ca e problema tuturor smart tv-urilor, si nu vorbesc aici doar de cele produse de Samsung, este lipsa unei tastaturi IN pachet (ex: una de la Samsung), ori marketarea aplicatiilor mobile, chair daca nu-s atat de grozave, judecand dupa comentariile de pe AppStore.

Este o adevarata aventura sa folosesti banala telecomanda a TV-ului pentru a naviga prin meniurile respective. Una groaznica. Iar, cel putin mie, acest aspect aparent minuscul imi taie tot cheful sa fac vreun pas in directia asta.

Sau imbatranesc, apropo de clipul de mai jos :-).

4 comments

  1. la majoritatea smart tv-urilor(in afara de sony care nu permit decat device-uri produse de ei) poti folosi tastaturi din comert(logitech, microsoft) iar unele modele de philips (de la seria 6008 in sus) vin cu o telecomanda care pe spate are tst qwerty.sau mai simplu iti poti folosi smartfone-ul ca si tst.

  2. Legat de tastatura am vazut una de la Allview intr-un review, pe fata e telecomanda obisnuita si pe spate are tastatura. Daca nu ma inseala memoria cred ca la George Buhnici am vazut-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *