Cel mai subtire smartphone din lume, disponibil si in Romania

Posted by

Cel mai subtire smartphone din lume, Huawei Ascend P6 este disponibil si in Romania, in premiera, in magazinele COSMOTE Romania si Germanos (de la 549 lei, cu planul tarifar COSMOTE Smart XXL+ si 1599 lei la liber). Terminalul are decat 6,18 milimetri, un ecran de 4,7 inchi si un procesor quad-core K3V2E de 1,5 GHz.

Si, evident, in curand si pe refresh.ro, la gadget in teste :-).

9 comments

    1. Buna, smartphone-ul va fi disponibil doar in varianta cu un singur SIM. Daca mai ai vreo intrebare, ne poti scrie aici sau pe pagina de Facebook, Huawei Romania.

  1. Am intrat din reader doar sa vad o poza cu grosimea telefonului. Am fost dezamagit. Am urmat linkul din text catre germanos sa vad o poza cu grosimea telefonului si tot dezamagit am ramas. In afara de o poza usor rotita nimic.

    Daca marketingul este facut in jurul faptului ca este cel mai subtire smartphone din lume, nu ar trebui sa avem niste poze care sa scoata in evidenta lucrul acesta? O comparatie cu un pachet de tigari macar, asa tip Okazii :))

    1. @Paul: pai aici intervine bloggerul. El iti va arata diferentele dintre acesta si alte telefoane, ori un pachet de tigari.

      W8 sa-mi ajunga in teste :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *