#CeCitim duminica asta?

Posted by

#cecitim va fi o rubrica de duminica, in care am sa va semnalez cateva articole interesante, articole care mi-au retinut atentia in saptamana in curs.

Urmasul lui Steve Jobs, Tim Cook schimba ritmul in care traieste Apple. Intreaga poveste, presarata si cu cateva interventii despre restructurarea unor oameni si schimbarea unor proceduri, o gasiti pe zf.ro.

CNA a analizat, in sedinta de joi, somatia-notificare publica depusa de Realitatea Media prin care reprezentantii societatii solicita revocarea deciziei privind licenta audiovizuala pentru difuzarea prin satelit a programului Romania TV, intrucat statia utilizeaza denumirea “RTV”, pentru care Realitatea Media detine marca inregistrata. (de aici)

Utilizatorii de Facebook vor avea posibilitatea de a folosi imagini de pe shutterstock.com, cu titlu gratuit, pentru Facebook Ads. Facebook va permite publcitarilor sa selecteze pana la 6 imagini in acelasi timp, pentru a crea un grup de ad-uri, in ideea de a experimenta care imagini performeaza mai bine. Sunt puse la dispozitie peste 25 de milioane de fotografii. (shutterstock blog)

Un articol care prezinta adevarul despre food blogging? Cu putina bunavointa, daca eliminam food si inlocuim cu altceva, tot acolo suntem, si putem citi acele mici recomandari adaptandu-le la ceea ce scriem fiecare. Articolul aici. Si daca tot am intrat in sfera blogurilor, va mai semnalez un articol despre alegerea unei nise, frecventa postarilor si cresterea brand-ului unui blog. Articolul este aici.

* foto shutterstock.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *