#asaceva

D-ale comunicatelor de presa

Posted by

Stranse in ultimele 2 zile.

#asaceva

1. Canalul AXN emite in format 16:9
(agetie Notice).

Cel mai probabil asta e cea mai mare reusita a AXN-ului pe piata din Romania, fanii postului asteptand acesta componenta a strategiei de imbunatatire semnificativa a semnalului inca din frageda pruncie. Asteptam infrigurati componenta HuneDoara.

2. Traian Basescu se intalneste cu fanii sai de pe Facebook la Iceefest
(agentie Thinkdigital)

Pentru un eveniment la care nu are acces omul de rand din simplu motiv ca nu e cu scandal si tzatze, nu ma face sa cred decat ca industria de digital din SE Europei este plina de fani Traian Basescu. Salutati-l astazi, la 17:00, si din partea mea.

3. Lansarea satelitului SES-6
(agentie Grayling)

SES S.A. anunta lansarea cu succes a satelitului SES-6 la bordul unei rachete acceleratoare ILS Proton Breeze M luni, 3 iunie la ora 15:18:31, ora locala Baikonur (12:18:31 ora Romaniei). Dupa o misiune de 15 ore si 31 de minute, treapta superioara Breeze M a rachetei Proton a largat cu succes satelitul SES-6 direct pe orbita de transfer geostationara.

Pe asta-l mentionez deoarece 1. nu am inteles nimic, nici macar de ce l-am primit si eu, 2. Catalin ar trebui sa primeasca titlul de PR-istul anului pentru curajul de a da cel mai de-neprealuat subiect de anul acesta (a prins totusi forum.softpedia.com, comunic.ro, manager.ro si niste site-uri de spam).

* foto shutterstock.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *