Piua

Posted by

La ora la care am publicat aceasta postare, eu ma aflu deja in Bulgaria, destul de aproape de Sofia, impreuna cu ceilalti 15 bloggeri cu care plec pe Thassos, in Grecia, in cautarea Arche-ului, sursa tuturor lucrurilor care exista, in Tabara de Fotografie pentru Bloggeri IV, aka TFB4.

In charge va ramane Bogdan, care a ramas acasa pentru a se juca cu Evolio EVOTAB HD, Huawei Ascend G510, Nokia Lumia 620 si Qumi Q5, o intreprindere de la Vivitek care mi-a placut mult. Deh, blogger de IT&C. O duce rau. 🙂

Cei care nu au facut-o deja (:-)), pot incepe de pe acum sa ma urmareasca pe Instagram (@eCostin), deoarece voi posta mult mai multe fotografii acolo decat pe bloguri si Facebook. Altfel, va invit sa-i cititi si pe ceilalti bloggeri participanti la tabara de fotografie:

1. Dan (Anaximandru) Dragomir
2. Anca (Epicur) Duma
3. Cosmin (Zenon) Tudoran
4. Alexandru (Aristotel) Negrea
5. Ruxandra (Democrit) Melinte
6. Radu (Aristip) Bădoiu
7. Cristian (Heraclit) Şuţu
8. Maria Cristina (Melissos) Gânj
9. Oana Andreea (Gorgias) Baba
10. Alexandru (Philolaos) Damian
11. Lori (Anaximene) Alexe
12. Toma (Xenofan) Nicolau
13. Andreea (Parmenide) Burlacu
14. Carmina (Leucip) Niţescu
15. Ariel (Pitagora) Constantinof
16. subsemnatul, Socrate 🙂

Cum nu stiu inca cum e cu internetul la locatie (cu grecii e tare greu sa-ti dai seama ce inseamna “functioneaza!”), iar diseara, cel mai probabil, voi fi super-obosit, nu ma astept decat sa fiti cuminti pana revin pe blog. Daca vreti sa cititi ceva intre timp, iata o lista de articole interesanta:

– seria Komandamentul de iarna din Niedernsill,
– review-uri la aproape 200 de gadget-uri testate,
– seria viralul de vineri (muzica faina, chestii interesante, clipuri super amuzante!)
editoriale

Eu am intrat in piua! 🙂

Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4 este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin.

Descarca instagr.am:

7 comments

  1. n-ar trebui să faceți un tag pe instagram și să o publicati in articole? doar zic, nu mă pricep la din astea cu digitalul și social media.

  2. @Vali. Iata: #tfb4 #puncteoriunde #cosmotfb4 #galaxys4 #fordtrip. Costin a scris probabil pe repede inainte, in metrou, si a dat “send” cand a ajuns in statie la Gara de Nord. 🙂

  3. costin, ni razbirem. ştiu că numele de familie presupune că aş şti limba asta, dar nu e cazul. 😛

    robert, ajută-mă un pic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *