E mica, rezista la frig, socuri si sub apa!

Posted by

Cele mai placute review-uri pe care le-am publicat pe refresh.ro au fost, de departe, cele pentru zona foto, si, in special, cele pentru camerele subacvatice. Cel mai probabil pentru ca au implicat si cuvinte precum plaja, mare, soare, vara, viezur… stop :-).

Daca ar fi sa facem o scurta retrospectiva, iata lista intreprinderilor pe care refresh.ro le-a avut in teste si care rezista sub apa, la frig, praf, precum si alte elemente de care, in mod normal, ferim echipamentele electronice.

Olympus Tough TG-810 (cel mai misto unboxing din Romania)
Olympus Tough TG-1 iHS
Huawei Discovery
SONY Action Cam HDR-AS15
Sony Cyber-shot DSC-TX5
Panasonic DMC-FT3
GoPro Hero HD
etc.

Pe Thassos, in Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4, am luat in teste Olympus Tough TG-2 iHS, o camera foto ce rezista pana la 15 metri sub apa, la socuri primite in urma caderilor de la 2 metri, precum si la temperaturi de -10 grade.

Rezolutia maxima a fotografiilor pe care le face TG-2-ul este de 3968 x 2976 pixeli, in formatele 4:3 si 16:9, ISO urca nativ pana la 6400 (numai bun pentru in apa, sa vedem si cat de sensibil este), distanta focala a lentilei este de 25–100 mm cu F/2.0 maxim. Specificatiile tehnice le gasiti aici.

Pe modelul brevetat deja in Komandamentul de Iarna de la Niedersill, cel care va testa camera in cele mai profunde conditii pentru cei 16 bloggeri aflati pe Thassos in cautarea Arche-ului, sursa tuturor lucrurilor care exista, va fi nimeni altul decat Cosmin Tudoran, 1/3 din Ca$$a Locco!

Va las cu cateva imagini ale camerei, noi ne retragem in cautarea piscinei naturale de la Giola, pe drum gasit de mine in urma cu 5 ani de zile, articolul scris la vremea respectiva pe costin.ro, blogul personal, fiind unul din cele mai accesate articole din toate timpurile.

Inainte de toate insa, va reamintesc conturile de instagram ale celor 16 bloggeri prezenti in Grecia, pe Thassos: Dan Anaximandrur, Anca Epicur, Cosmin Zenon, Alexandru Aristotel, Ruxandra Democrit, Radu Aristip, Cristian Heraclit, Maria Melissos, Oana Gorgias, Alexandru Philolaos, Lori Anaximene, Toma Xenofan, Andreea Parmenide, Carmina Leucip, Ariel Pitagora si subsemnatul, Costin Socrate :-).

Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4 este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin.

Descarca instagr.am:

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *