Si Vodafone a strigat “nelimitat” cu RED

Posted by

Vodafone Romania a lansat astazi abonamentele RED, care includ convorbiri si mesaje text nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate in orice retea fixa europeana, precum si pachete de date. Detalii mai jos.

Pachet nelimitat a lansat si COSMOTE Romania, in iulie 2012. Pentru mai multe detalii vezi COSMOTE Romania a strigat “nelimitat”. (Imi cer scuze daca am scapat ceva asemanator si de la Orange Romania. In cazul in care am facut-o, rog un scurt comentariu cu link).

-RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/luna. In plus, clientii care opteaza pentru RED 29 pot achizitiona un Samsung Galaxy Fame sau un Huawei Ascend G510, pentru doar 1 Euro;

-RED 45 ofera utilizatorilor minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, totul pentru 45 Euro/luna. Clientii care activeaza RED 45 pot opta pentru un Samsung Galaxy SIII mini sau un HTC One SV, la numai 1 Euro;

-RED 65 aduce apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 Euro/luna. Clientii ce incheie un contract RED 65 pot achizitiona un Samsung Galaxy SIII la numai 1 Euro, sau noul Sony Xperia Z, la 69 Euro.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *