poza cu o pisa

Radem, glumim, insa in Romania…

Posted by

Na-ti-o p-asta. Dupa asta. 🙂

poza cu o pisa

Comparam paginile F64 cu Samsung USA, ambele rupte din orice alt context, de parca am putea compara refresh.ro cu Techcrunch, desi, procentual, refresh.ro pun pariu ca are mai multa parte de interactiune (comentarii, T si FB) la numarul de unici pe care il are, comparativ cu asta micu’ de peste ocean. Ma bucur totusi ca nu a facut o comparatie si dpdv revenues. Ar mai fi pierdut vreo 2 ore in analize inutile si cine stie ce mai puteam descoperi. 🙂

Poza cu pisica pe pagina Samsung mi s-a parut haioasa in context. Plus ca a avut parte de mai multa interactivitate decat celelelate posturi din ultimele cateva saptamani. Nu am sugerat ca trebuie luata ca model, ori ca toate brandurile ar trebui sa faca la fel, iar maine la prima ora sa umplem paginile clientilor de pisicute. Daca am sugerat ceva, a fost faptul ca, de cele mai multe ori, ne luam mult prea in serios prin articole si prezentari ppt. Aparent, QED.

Nota: Nu am nicio relatie contractuala cu Samsung (am avut doar o deplasare la Barcelona impreuna cu alti cativa jurnalisti, pe care am marcat-o corespunzator in fiecare articol), HTC (apare in comentarii la Alex, in afara faptului ca am fost unul dintre cei mai mari fani din Romania, schimband, in timp, vreo 3 modele de smartphone de la ei), ori F64 (in afara catorva produse primite in teste, ori cateva sute de milioane. Catre ei :-)). Alex, tu? Bine, sanatos? 🙂

3 comments

  1. FWIW: “Ma gandesc ca poate apare ca model prin articole ale expertilor in media sociale din Romania, in argumentarea irelevantei anumitor posturi de pe Facebook, precum cel de mai sus, cu siguranta targetat prost.”

    Crede-mă, eu am luat-o drept ironie, dar sînt convins că alţii au luat-o mult în serios.

  2. Pai da, era ironica, insa, din cate imi dau seama, exact asta ai facut. :-)) Iar calculul pe care l-ai facut e inutil. Volumele sunt incomparabile (ca sa nu mai vorbim de ce este probabil in spate, Facebook nefiind decat o rotita intr-un angrenaj pentru fiecare dintre cele 3 branduri).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *