LG la MWC 2013: LG Optimus G Pro si LG Optimus F5 (VIDEO)

Posted by

Imagini de la standul LG de la Mobile World Congress 2013, Barcelona.

Asa cum ati putut vedea in clipul de mai sus, LG a venit la Mobile World Congress 2013 cu doua terminale cu care a intesat la propriu standul, insa si accesoriile de imbracaminte ale staff-ului. Vorbim despre LG Optimus F5 si LG Oprimus G/Pro, terminale smartphone avansate, ce cunosc tehnologiile existente pe piata si se bag de la egal la egal cu flagshipurile producatorilor concurenti.

A fost, din pacate, standul la care am fost nevoit sa zabovesc cel mai putin.

LG Optimus G Pro este un smartphone cu Android v4.1.2 (Jelly Bean), are un procesor de 1.7Ghz, 2GB memorie RAM si 32GB spatiu de stocare, acesta din urma putand fi completat cu un card microSD de pana la 64GB. Ecranul este de 5.5 inci, iar camera foto are un senzor de 13 megapixeli, camera putand filma [email protected] (LED-ul poate da lumina continua in timpul filmarii).

LG Optimus F5 opereaza tot cu Android v4.1.2 (Jelly Bean), are un proicesor ceva mai slabut, de doar 1.2Ghz, doar 1GB memorie RAM si 8GB spatiu de stocare, acesta, ca si in cazul lui G Pro, putand fi suplimentat cu un card microSD, insa doar pana la 32GB. Ecranul are 4.3 inci, senzorul de pe camera foto este de 5 megapixeli, iar bateria e de 2150 mAh.

Iata si cateva imagini de la stand.

NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *