Mobile Advertising Congress

Mobile Advertising Congress 2013

Posted by
Mobile Advertising Congress

In data de 28 martie 2013, la JW Marriott Grand Hotel, Expo Media organizeaza, in parteneriat cu Vodafone Romania, cea de-a patra editie a Mobile Advertising Congress, eveniment ce aduce, prin glasul speakerilor invitati, ultimele noutati din zona marketing-ului mobile din Romania si din strainatate.

Printre speakerii acestei editii moderata de catre Mircea Criveanu, consultant de branding si Managing Partner Orasul Meu, se numara atat participanti din Romania, cat si speakeri internationali.

Iata lista acestora:
• Timotej Gala – Managing Partner EMEA, Httpool Slovenia;
• Angus Slater – Chief Marketing Officer at Vodafone Romania;
• Alexandru Putineanu – Managing Director, Mobile Works;
• Sorin Manea – Telecom Division Manager, Samsung Electronics;
• Alexandru Israil – Master Trainer, Guerilla Marketing;
• Doina Costache – Head of Multiple Industries, Google Romania;
• Horatiu Dimulescu – Manager, Online Content and Mobile Advertising, Vodafone Romania;
• Cristi Marinescu – Managing Director, Httpool Romania;
• Dan Virtopeanu – Managing Partner, Breeze Mobile;
• Alexandru Cernatescu – CEO & Head of Strategy, Infinit Solutions Agency.

Si, cum in fiecare an se spune ca “anul care vine” va fi unul mobile, mi-a retinut atentia declaratia Doinei Costache, Head of Multiple Industries la Google Romania, declaratie care ne arata ca, de fapt, industria se dezvolta cu pasi destul de mari. Fericiti cei care au intrat deja in zona asta :-).

Studiile ne arata faptul ca industria de mobile se dubleaza de la an, iar in unele verticale specifice de piata (cum ar fi: calatorii, media, frumusete, moda etc.) ritmul este chiar mai accelerat. Nu mai incape nicio indoiala ca pentru orice marketer, care vrea sa fie in pas cu ultimele tendinte, acest domeniu este o provocare!

A sti unde isi petrece din ce in ce mai mult timp audienta targetata, a monitoriza cu atentie eficienta bugetului de marketing – iata doua imperative pentru toate afacerile conectate la noua realitate a lumii digitale.

Prin prezenta la Mobile Advertising Congress, sunt sigura ca participantii vor invata cum sa integreze componenta mobila in mixul de marketing; si dupa cum spunem la Google, intrebarea care arde “De ce conteaza lumea mobila?”, este mai degraba „ Cat de mult conteaza lumea mobila?”.

Va invit sa veniti alaturi de mine la o dezbatere despre strategiile de business intr-o lume multi-device!

Doina Costache, Head of Multiple Industries, Google Romania

Agenda si inregistrarea sunt disponibile aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *