Cum poti urmari discret o pagina pe Facebook fara sa devii fan al acesteia?

Posted by

Ai avut vreodata o placere vinovata, voind sa dai Like unei pagini pe Facebook, insa ai renuntat, gandindu-te ca toti prietenii tai vor vedea acest lucru? Pe langa asta, Like-ul vine si cu alte dezavantaje: esti transformat automat in subiect de reclama pe wall-ul altora, iar posibilitatile de organizare a informatiei sunt limitate, chiar si cu noul news feed.

Facebook are insa un mic truc prin care poti ocoli astfel de probleme: Interests Lists. In orice pagina, langa butonul “Message”, avem la un click distanta o serie de optiuni, prima dintre ele fiind “Add to Interest Lists”.

Listele pot fi denumite, au si setari de privacy, astfel incat poti restrictiona accesul celorlalti la ele. In felul asta nu vei lasa nicio urma pe wall-ul prietenilor atunci cand vei decide sa urmaresti activitatea unei pagini.

Dupa ce le-ai creat le gasesti oricand in sidebar-ul din stanga, sub sectiunea “Interests”. Pe langa discretia pe care ti-o ofera, listele reprezinta o modalitate extrem de utila de organizare a informatiei care iti inunda News Feed-ul.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *