Acer la Mobile World Congress 2013 Barcelona (VIDEO)

Posted by

Acer a venit la Mobile World Congress 2013, eveniment care s-a desfasurat saptamana aceasta la Barcelona, cu Acer Liquid E1 si Acer Liquid Z2, doua smartphone-uri, care, dupa anuntul din ianuarie, au ajuns pentru prima oara in mainile consumatorilor. Compania spune despre aceste doua telefoane ca intaresc angajamentul Acer pe piata de smartphone-uri.

Standul mi-a placut foarte mult, fiind retras intr-un colt din Hall 5, departe de vacarmul obisnuit din cadrul evenimentului. Desenat in verde si alb, singurele pete de culoare fiind produsele prezentate si ecranele diferitelor terminale, ori alte dispozitive de pe pereti, standul Acer a fost pentru mine ca o gura de aer proaspat, ajungand acolo aproape nauc de atata informatie cat apucasem sa asimilez in doar cateva ore.

Plus ca mi-a placut mult faptul ca fetele Acer purtau Converse. Sa revenim, insa. 🙂

Acer Liquid Z2, smartphone-ul mai slab pregatit dpdv caracteristici dintre cele 2 prezentate mai sus vine echipat cu un procesor de 1Ghz, 512 MB memorie RAM si 4GB memorie interna, cu posibilitatea de a o completa cu un microSD pana la 32GB, o camera de 3 megapixeli, o baterie de 1300 mAh. Ecranul este capacitiv, de 3.5 inci, fara nicio alta tehnologie pe care concurenta a adoptat-o deja, insa sistemul de operare este Android v4.1.1 (Jelly Bean).

Acer Liquid E1 are un procesor cu doua nuclee de 1Ghz, dispune de 1GB memorie RAM si 4GB spatiu de stocare, cu posibilitatea, ca si in cazul lui Liquid Z2, de a o completa cu un card microSD de pana la 32GB, o camera cu un senzor de 5 megapixeli, o baterie de 1760 mAh, ce poate sustine pana la 8 ore de convorbire. Ecranul este de 4.5 inci, tehnologie IPS (vezi Wiki), iar sistemul de operare este acelasi Android v4.1.1 (Jelly Bean).

Acer Liquid E1 are si cateva functii interesante la camera foto (o camera 2.5D, dupa cum s-a exprimat tanarul din staff-ul Acer), pe care le puteti descoperi in clipul video de mai jos, clip filmat in cea de-a doua zi a evenimentului de la Barcelona.

Am mai vazut si Acer Iconia w700, o tableta cu Windows 8 anuntata in Taipei la jumatatea anului trecut, impreuna cu Iconia w510, si ea prezenta la Barcelona. Ca o alta noutate, Acer a adus si Liquid C1, un smartphone pozitionat cumva intre cele doua prezentate mai sus, anuntat tot luna trecuta. Iata si cateva fotografii de la standul Acer.

NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *