cele mai vizitate site-uri din Romania ianuarie 2013

rol.ro inregistreaza 3.9M vizitatori unici pe luna. Record de trafic absolut pentru un site romanesc!

Posted by

In decembrie 2012, realitatea.net inregistra 3.485.616 vizitatori unici, marcand un nou milestone pentru site-urile romanesti auditate de catre SATI, record ce fusese depasit doar de catre Hi5 Romania, cu 4.7 milioane de vizitatori unici.

Astazi, SATI, departamentul de internet al BRAT, a afisat rezultatele de trafic aferente lunii ianuarie 2013, rezultate care aduc in zona rarefiata a primul loc un nou site. Este vorba despre rol.ro, portal ce stabileste un nou record de trafic: 3.880.958 vizitatori unici.

rol.ro a imbratisat pozitia de cel mai vizitat site din Romania dupa 11 luni de absenta din top 10 si 2 luni in care a tatonat terenul, pozitionandu-se in top 3 site-uri din Romania si participand si la actiunea 4 x 3.000.000 vizitatori unici pe luna, desfasurata in decembrie 2012, alaturi de realitatea.net, stirileprotv.ro si gandul.info.

Daca e sa dam timpul inapoi, doar 5 site-uri au reusit performanta sa respire aerul rarefiat al primei pozitii, acestea fiind, in ordinea cronologica a aparitiei lor pe primul loc: forum.softpedia.ro, trilulilu.ro, Hi5.com (Hi5 Romania), stirileprotv.ro si realitatea.net.

Altfel, realitatea.net nu pierde locul de cel mai vizitat site de stiri din Romania, pastrand o diferenta de ~150.000 fata de stirileprotv.ro, urmatoarele doua pozitii fiind ocupate de catre cancan.ro si libertatea.ro.

Cu o crestere a traficului MoM de 2.3%, gandul.info pica pe locul 7, ziare.com isi pastreaza locul 10, iar softpedia si TPU urca in top pe locurile 8 si 9, aruncand in afara acestuia trilulilu.ro, in pozitia 11, si protv.ro, pe locul 12.

Iata si cifrele!

cele mai vizitate site-uri din Romania ianuarie 2013

15 comments

 1. Ma intreb cum arata topul si cu site-urile straine incluse.

  Oricum ar fi, 3.9 milioane nu este foarte departe de numarul conexiunilor de internet din Romania. Cel putin este in zone, deci bravo rol.ro 🙂

 2. Hehe, cu ocazia asta aflu si eu ca rol.ro = cancan.ro = libertatea.ro

  Bonus:

  Access denied to “img3.rol.ro” according to:
  – Code of Business and Ethics and Conduct
  – Monitoring the usage of systems and services

  This page is categorized as: “Pornography”

 3. Felicitări pentru articol, sunt un cititor fidel al postărilor tale, ai păstrat obiectivitatea profesională în această lume în care majoritatea scrie ”cu dedicație” pentru cei cu mulți bani.

 4. ROL.ro mai are niste subdomenii, cu tot cu traficul de acolo se ajunge la 3.8 mil? daca da, atunci e nasol, ca mai e si niste piraterie pe acolo, filme online si altele. 🙂

 5. 990.ro il inlocuieste pe vplay.ro

  asta e motivul pentru care rol a ajuns atat de mare…incredibil!
  acum se poate vedea cam cat trafic se face din seriale 🙂

 6. Da, au subdomenii si aduna trafic de peste tot. Fanii facebook (am fost din greseala, probabil clickjacking), sunt spamati pe fiecare zi. In plus nu prea au continut original, ei stiu sa promoveze (chiar si prin spam pe facebook) si atat.

 7. Angajații marilor trusturi de televiziuni, prin Zoso (goarna lui Orlando Nicoară – PROTV) s-au apucat să împroaște cu minciuni pe Internet.
  Șocul va fi foarte mare când în MARTIE – ROL.ro va depăși 5 Milioane unici lunar.

 8. @Victor Braun: asta e ca pe vremea lui Ceausescu, cu celebrul banc cu SRI-ul care batea un iepure, urland la el “recunoaste ca esti mistretz!”? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *