Huawei la MWC 2013 Barcelona. Atractiile au fost Ascend P2 si G350! (VIDEO)

Posted by

Al doilea stand ca marime dintre producatorii de device-uri mobile (parere personala), Huawei a pus la dispozitia vizitatorilor MWC 2013 4 mese mari cu cate 10 smartphone-uri Ascend P2, smartphone pe care l-au lansat luni, pozitionandu-l ca cel mai rapid smartphone 4G LTE din lume. Acesta incorporeaza un procesor cu patru nuclee de 1.5 GHz, 1GB RAM si tehnologia LTE Cat 4, care ofera experiente de utilizare a internetului cu viteze de download de pana la 150Mbps.

Huawei Ascend P2 are doar 8.4mm grosime, cantareste 122g, un ecran de 4.7 inci cu protectie Corning Gorilla Glass 2 si functie magic touch ce permite si folosirea manusilor, o camera foto de 13 megapixeli ce stie sa filmeze 180p la 30fps si face fotografii de 4032 x 3224 pixels. Cum nu se putea altfel, sistemul de operare este Android OS v4.1.2 (Jelly Bean). Altfel, Huawei Ascend P2 poate functiona si ca un bilet electronic, insa, evident, nu in Romania.

Pe langa smartphone-ul lansat cu ocazia Mobile World Congress 2013, cea de-a doua atractie a standului Huawei a fost Huawei Ascend G350, un spartphone lansat la CES, certificat IP68, ceea ce inseamna ca sta bine merci sub apa si, de asemenea, il poti tavali linistit prin nisip la Mamaia, ori Vama Veche, dupa preferintele fiecaruia :-). Astfel, acvariul din centrul standului a functionat ca un magnet atat pentru vizitatorii curiosi, cat si pentru televiziuni. Iata-l! 🙂

Un alt smartphone pe care compania a pus accent in cadrul evenimentului a fost Huawei Ascend Mate, un smartphone anuntat in ianuarie, asteptat luna aceasta, un telefon de 9.9mm grosime, 198g (destul de greut), insa cu un procesor cu patru nuclee de 1.5Ghz, 2GB RAM si display de 6.1 inci, ceea ce-l fac un competitor puternic pentru Samsung Galaxy Note 2. Are evident protectie Corning Gorilla Glass si sistem de operare Android OS v4.1 (Jelly Bean). Nu mai putin de 2 mese a cate 10 telefoane fiecare au fost rezervat pentru Ascend Mate!

Pe o alta masa whatevaruiau 8 bucati Huawei Ascend D2, un alt smartphone lansat la inceputul anului si asteptat luna aceasta. Huawei Ascend D2 se bucura, pe scurt, de urmatoarele caracteristici: procesor cu patru nuclee de 1.5 GHz, 2GB RAM, 32GB spatiu de stocare, ecran de 5 inci (Corning Gorilla Glass), o camera foto de 13 megapixeli, rezistent, de asemenea, la praf si apa. Cum nu am vazut un acvariu pregatit si pentru el, banuiesc ca nu poate sta sub apa, ci doar nu face rau la un jet de… bere, de exemplu. 🙂

Tot la MWC 2013, compania a mai anuntat si:
– rezultatele financiare pe 2012, Huawei vanzand mai bine de 127 de milioane de device-uri, ceea ce inseamna 7.5 miliarde de dolari (+10% fata de anul atenrior)
– HUAWEI MediaQ M310, un cub de 14mm grosime ce conecteaza continutul disponibil pe smartp-hone-uri, tablete si televizoare.
– cateva module tehnologice destinate transformarii unui vehicul intr-un hotspot WiFi, precum si urmarirea si comandarea acestora de la distanta (lumini, usi, claxon) prin intermediul unei aplicatii mobile.

Iata si cateva fotografii de la standul Huawei de la Mobile World Congress 2013.

NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.