Split Screen iPad App

Isi doreste cineva 2 ferestre de browser active simultan pe iPad?

Posted by

Dupa cum ar trebui sa stiti, exista deja pe piata telefoane mobile care permit impartirea ecranului si utilizarea simultana a doua aplicatii in acelasi timp. Vezi Samsung Galaxy S3, 2 ferestre active odata cu ultimul update!. Din curiozitatea de a face acelasi lucru si pe iPad-ul din dotare, am dat peste Split Screen, o aplicatie de prin vara lui 2010, cu varianta gratuita din noiembrie 2012.

Iat-o ce stie sa faca :-).

Split Screen iPad App

Nu e vreo revolutie, insa Split Screen Free este o aplicatie care permite rularea a doua instante de browser in acelasi timp, ceea ce da, de exemplu, bloggerilor activi pe Facebook, o destul de multa libertate de miscare. Nu credeți? Altfel, cred ca i se pot gasi lejer destule intrebuintari peste cele din descriere (comparatii de preturi, google translate + stiri in alte limbi etc).

Aplicatia este gratuita si se poate descarca folosind butonul de mai jos, direct de pe iPad. In cazul in care va place si nu mai vreti sa va apara nu stiu ce bannere (mie nu mi-au aparut, inca, insa asa scrie in descrierea aplicatiei in AppStore), puteti cumpara varianta fara publicitate de aici, cu restul de la paine. 0.89€.

One comment

  1. Pe iPad cred ca ar fi utila, dar pe telefon e cam inutila. Cred ca o folosesc maxim odata pe luna pe GALAXY NOTE 2. Apropo GALAXY NOTE 2 e foarte misto, sa stii, in caz ca te-ai gandit sa-ti iei !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *