ziare.com ofera sfaturi pentru violatori?

Posted by

paginademedia.ro a surprins un articol de pe ziare.com, distribuit pe Facebook, articol ce purta titlul “Violatori, de ce nu ar trebui sa va sarutati victimele!”. Vorbim despre timpul trecut pentru ca, intre timp, titlul a fost inlocuit cu unul cuminte si fara nicio atractie pentru public: Prin sarut facem schimb inclusiv de ADN.

Milestone-ul precedent fusese stabilit la inceputul lui decembrie 2012 de catre RTV.net care a publicat un articol cu titlul “NU CITI DACA ESTI PROST!”, conduita care, aparent, a dus in cele din urma la inchiderea paginii de Facebook a publicatiei, intreprindere care s-a intamplat ieri, cand pagina apropia 790.000 de fani.

Cu un comportament total imprevizibil din punct de vedere al traficului auditat de catre SATI, ziare.com a incheiat 2012 cu locul 4 in topul site-urilor de stiri din Romania, mentinandu-se pe final de an si in top 10 cele mai vizitate site-uri din Romania auditate de catre BRAT, cu peste 2.5 milioane de vizitatori pe luna.

5 comments

  1. @Petrisor: am corectat. Folosesc PdM (intr-adevar, nu Pdm), tot pentru ca am vazut la voi pe site prescurtarea asta. Era, oricum, urmat de link :-). Multam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *