Anul gigantilor? Lenovo lanseaza o tableta de 27 de inci

Posted by

Dupa Huawei, cu telefonul cu cel mai mare ecran din lume, Lenovo a anuntat la CES IdeaCentre® Horizon, o tableta cu ecranul de 27 de inci si groasa de 1 inci, multipoint (10 puncte), optimizata pentru Windows 8. Asa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos, tableta poate fi pozitionata si vertical si folosita ca un calculator normal, atasandu-i-se o tastatura si un mouse.

Tableta poate veni cu un procesor Intel Core i7, cu pana la 8GB memorie DDR3, pana la 1TB spatiu de stocare pe disk, un webcam integrat 720p HD, conector USB 3.0, card reader 6in1 si HDMI. Parti proaste? Bateria tine 2 ore si cantareste 8 kilograme.

The 27 inch IdeaCentre® Horizon is the first of its kind, allowing two or more people to interact with the device at the same time. For families and consumers, Horizon brings the flexibility to use it as a highly-powered, highly-productive widescreen desktop or lay it flat for an immersive, totally unique game-playing and “edutainment” experience.

Iata si descrirea produsului, plus specificatii.

One comment

  1. Wow, Microsoft chiar insista cu touchscreen-ul. Un PC desktop n-are nici un motiv sa aiba touchscreen, e stupid sa stai cu mana intinsa pe ecran, si-l mai si umplii de amprente.

    Cred ca Lenovo, impreuna cu Microsoft, au o tentativa de a valida axarea Windows 8 pe touch. Nu cred ca va merge.

    O “tableta” de 27 inch cu o rezolutie de doar 1920×1080? Va fi scump si inutil. O sa ofere cateva aplicatii dragute care sa poata fi folosite cand e intins pe masa, dar utilizatorii o sa se plictiseasca repede de ele.

    Nu-l va cumpara foarte multa lume asa ca nu vor fi scrise foarte multe aplicatii interactive gandite pentru mai multi utilizatori simultan.

    E o mizerie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *