Dupa Social Media Snow Camp 2012 (foto)

Posted by

* lista evenimentelor mediului online, media si marketing este disponibila pe evenimente.NET!

Cu o mica pauza in ultima perioada, am fost la atatea evenimente din mediul online incat nu le mai stiu numarul. Unele mi-au placut, altele nu, insa dupa Social Media Snow Camp 2012 pot spune linistit un lucru: super-evolutie! Felictari Biz, strasnica treaba!

Desigur, apropo de 2 lucruri de evitat de bloggeri in sustinerea prezentarilor la evenimente, intotdeauna e loc de mai bine la evenimentele care strang mai mult de 2 bloggeri la un loc, pentru ca 2 isi dau oricum dreptate unul altuia pana la aparitia celui de-al treilea :-), insa mi-au placut foarte tare:
– diversitatea temelor (felicitari Biz pentru includerea Danielei Caia la eveniment!),
– workshop-urile, precum si
activarile de la fata locului (ex: Coca-Cola, Cosmote Romania etc).

Brandurile au avut posibilitatea sa fie mai jucause, iar bloggerii s-au distrat mai mult ca la editiile precedente in fiecare noapte. Multumesc pe aceasta cale colindatorilor care m-au vizitat asta noapte si imi cer scuze, insa chiar voiam sa dorm :-).

Pana si nelipsitul Karaoke s-a transformat in Vocea Blogosferei (felicitari Groparu pentru locul 1, la anul ne luam revansa!), cu juriu, regulament, scaune intoarse, tot tacamul! 🙂

Una peste alta, eu astept urmatoarea editie. Si, ca sa ne fie clar, iata definitia unui influencer in blogosfera: o persoana care poate misca a-listerii in 3 minute! Iar Marta e unul dintre ei :-). (Din lista de mai jos lipseste acest tweet pe care nu il pot prelua cu embed din cauza block-ului 🙂).
Sa mai pleci… unde? 🙂

Nu puteam lipsi cu un mic proiect foto :-). Si, asa cum v-am obisnuit in ultimele cateva luni, fotografiile sunt alb-negru, iar formatul patrat. Albumul complet (34 de fotografii) este disponibil pe pagina de Facebook refresh.ro. Tag, share, like etc.


Note de subsol:
1. Marta Usurelu – redactor sef Revista biz. LinkedIn | Twitter

8 comments

  1. Pingback: Haotik
  2. Pingback: Simona Andrei
  3. Pingback: Marta Usurelu
  4. Pingback: Marta Usurelu
  5. Pingback: Sebastian Bargau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *