Topul celor mai vizitate site-uri din Romania (noiembrie 2012)

Premiera: rol.ro, in top 3 cele mai vizitate site-uri din Romania auditate de BRAT

Posted by

SATI a publicat ieri, in cursul serii, datele de trafic aferente lunii noiembrie, o luna de cresteri si rasturnari de pozitii in top 10, insa si cu o premiera, in cazul in care memoria nu m-a lasat definitiv: un portal in top 3 cele mai vizitate site-uri din Romania. Este vorba de rol.ro si, din cate m-am uitat prin arhiva, doar bizoo.ro ce mai ridica dintr-o spranceana de pe locul 4. Se intampla, insa, in 2009.

Revenind, stirileprotv.ro si realitatea.net isi pastreaza primele 2 pozitii in top, raportand si cele mai mari cresteri ale numarului de vizitatori unici din luna noiembrie, 10.4% si, respectiv, 9.3%. Tot pe aceleasi pozitii, 5 si, respectiv, 9, raman gandul.info si ziare.com, ambele raportand o crestere de aproape 6% fata de luna precedenta.

Pierd pozitiile din top libertatea.ro, cancan.ro si protv.ro, in timp ce tpu.ro si rol.ro isi fac loc catre #1. Altfel, trilulilu.ro a urcat luna trecuta 2 pozitii, ocupand un caldut loc 10 si cea de-a treia crestere procentuala din top, 9.3%, aruncand astfel in afara clasamentului site-ul sport.ro, lucru ce a spart careul de asi al ProTV-ului, din octombrie.

Si pentru ca tot vorbeam de cresteri, luna trecuta am avut 2 site-uri cu peste 3.000.000 de vizitatori unici, singura data cand s-a mai intamplat ca numarul site-urilor cu peste 3M unici sa fie mai mare de 1 fiind in vara, in luna iulie, cand “Vezi aici” daruia Romaniei 3 site-uri de asemenea calibru.

Topul celor mai vizitate site-uri din Romania (noiembrie 2012)

6 comments

  1. Pingback: Andreea Georgescu
  2. Pingback: Catalina Soare
  3. Pingback: Cristina Dobos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *