Zorile Store, pregatiri pentru Black Friday

Posted by

Nu e niciun secret faptul ca magazinele care se respecta din .ro se pregatesc intens pentru Black Friday. De la evomag.ro, care a dedicat o intreaga luna culorii negru, pana la emag.ro, care, conform Ziarul Financiar, va constitui o celula de criza pentru a nu mai repeta greselile din trecut si pentru a raspunde prompt… concurentei :-D.

ZorileStore.ro, magazin online ce comercializeaza articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, magazin online ce a desfasurat prima (si cred ca nu s-a mai incumetat nimeni pana acum) campanie pe Pinterest, si-a anuntat participarea la Black Friday. Vorbim de reduceri la toate articolele de pe site de pana la 60% (minim 20% pt. colectia toamna-iarna 2012).

Ca si in cazul f64.ro, Zorile Store va sarbatori pe durata intregului weekend. Black Friday va incepe pe 23.11.2012, ora 0:00, si se va termina oficial pe data de 25.11.2012, la orele 23.59, moment in care, cel mai probabil, echipa de la relatii cu clientii va rasufla in sfarsit usurata 🙂 (are program 24/24 de Black Friday).

Mai mult decat atat, site-ul va fi schimbat total cu ocazia Black Friday, insa pregatirile nu s-au terminat aici. Inteleg ca produsele de pe site vor beneficia de o vizualizare la 360 de grade, un sistem folosit in premiera de Zorile Store in Romania.

* Printre brandurile comercializate de magazinul ZorileStore.ro se numara: Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police si multe altele.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *