Netcamp 2012, editia cu numarul 6

Posted by

Detalii aici, tone de idei, fotografii si inregistrari ale prezentarilor de la editiile precedente ale evenimentului sunt disponibile pentru cei care au rabdare sa rasfoiasca eticheta NetCamp :-). Multumesc!

NetCamp 2010

Pe 22 noiembrie 2012, va avea loc cea de-a sasea editie NetCamp, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, cel mai vechi eveniment din Romania dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor mobile.

Anul acesta, NetCamp ofera gratuit acces la eveniment, in baza unei invitatii, acelor persoane care fie au deja un proiect web ori mobile, fie sunt in stadiul de idee, fie doar tatoneaza teritoriul start-up-urilor tech.

Sub umbrela NetCamp si-au gasit in acest an locul patru initiative:

START UP NOW – un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

MOBILEDEV – o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WEWORKWEB – o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

MOBILE DEMO ZONE – zona speciala de expozitie pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile, care vor avea oportunitatea sa-si prezinte aplicatiile si sa interactioneze cu alti antreprenori si specialisti in domeniu.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *