De vanzare: Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G ED-IF AF-S DX VR II ca nou (foto)

Posted by

In urma cu ceva vreme am primit de la o cititoare refresh.ro un obiectiv Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G ED-IF AF-S DX VR II, motiv pentru care a trebuit sa scot de la naftalina D7000-ul, obiectivul fiind pentru camerele DX (crop), nu full-frame. Cititoarea doreste sa-l vanda, neavand ce sa faca cu el (se joaca cu un 35mm si e prea comoda sa schimbe obiective :-)).

Arata ca nou, nu are nicio zgarietura ori urma de uzura (vezi poze cu el pe pagina de Facebook refresh.ro), a fost folosit de doua ori (cel mai probabil vreo 50-100 de cadre), plus inca vreo 20-30 de cadre pe care le-am facut eu. Se vinde cu 2500 de lei, in cutie, frumos, + un filtru de protectie (puteti lasa un comentariu daca-l vreti), cu 1000 de lei mai ieftin ca in magazin.

Dupa cum va spuneam m-am jucat catea zeci de cadre cu el, obiectivul comportandu-se exemplar pe toata plaja. E destul de wide, se comporta exceptional la 200mm, bokeh-ul e frumos rau (apropo, vezi si 10 fotografii «cu blur fain» (bokeh)), culorile sunt faine, plus ca nu mi s-a parut incet deloc, reactionand rapid la focus.

E o suma nu tocmai mica, insa, cel mai probabil, este unul dintre cele mai bune obiective pentru DX, top 3 daca ma intrebati pe mine. Un all-day fabulos pentru DX, bun de carat si in vacante, insa si pe la petreceri, de exemplu.

Cateva fotografii facute cu el montat pe un D7000 aveti mai jos, detalii tehnice gasiti aici.

Nikon 18-200 - 9
7 comments

  1. Nu m-am gandit. Intr-adevar, nu l-am mai folosit decat in cazul de mai sus. Cat ar face un D7000 SH + grip + cele doua baterii? :-))

  2. Salut,

    Pot oferi 500 de euro daca mai este valabil anuntul. Ma poti contacta pe emailul cu care am lasat comentul.

    Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *