cu huawei la webstock

Huawei Ascend D1 U9510E, nelansat inca in Romania (specificatii si foto)

Posted by

cu huawei la webstock

In ultimele 2 saptamani am chinuit un Huawei Ascend D1 (U9510E), un smartphone nelansat inca in Romania (international doar in cateva tari), dotat cu 8GB memorie interna, 1GB memorie ram, procesor dual-core de 1.5 GHz.

Smartphone-ul are doua camere foto, una pe spate de 8 MP cu autofocus si un flash dual-led, si inca o camera foto pe partea din fata, de 1.4 MP. Sistemul de operare pe care il are preinstalat este Android 4.0.4.

Din cate inteleg este un model din seria lui Huawei Ascend D1 (anuntat in februarie, lansat prin vara, indisponibil in Romania), smartphone ale carui specificatii complete le puteti gasi aici. Din pacate nu am sapat indeajuns de mult sa-mi dau seama de diferentele dintre ele.

Ce nu mi-a placut au fost, evident, camerele foto :-), insa este destul de greu pentru un telefon mobil sa ma impresioneze din acest punct de vedere. Ce mi-a placut insa, desi e un feature destul e feminin, este posibilitatea de a-ti alege modul de display, 2D sau 3D.

Pretul pentru Romania nu a fost inca stabilit, drept urmare nici data lansarii.
Update la momentul potrivit.

2 comments

  1. Daca nu o sa vina cu un pret semnificativ mai mic decat concurenta, nu cred ca are vreo sansa. Nu il va alege nimeni in detrimentul Samsung, HTC, Motorola, Sony sau LG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *