Cat costa Bobby Voicu ca… animal social de companie?

Posted by

Cat de Hi5-ist sunt, v-am mai povestit. Si ca primesc, cuminte, newsletterele lor, pe care le si citesc. Ei bine, de vreo saptamana, HI5 a lansat o saracie de joc, pe numele lui de scena “Pets”. Descrierea din email? Pets este un joc în care poţi cumpăra şi deţine alte persoane ca animăluţe de companie!

Cum am 4 prieteni mari si lati pe Hi5, printre care si Bobby Voicu, iata, in exclusivitate pentru cititorii refresh.ro, cat costa Bobby Voicu: $58,544! Ori $64,398, pretul pe care trebuie sa-l platiti pentru a ma avea pe mine animal de companie pe Hi5.

Probabil stiu vreun trick in plus :-D.

Nu ca-i simpatic? Nu. LOL. Ma minunez insa de directiile ciudate in care un proiect de fosta anvergura a Hi5-ului nu reuseste sa se redreseze si zvacneste din cand in cand cu solutii de genul celei de mai sus.

Nu-s vreun specialist (n-am chiar de atatia ani blog :-)), insa imi e imposibil sa cred ca nu ar exista solutii pentru a resuscita sau a reporni un business cu atata amar volum de vizitatori. Pana la urma, si o solutie de genul Neogen -> Zumzi e buna.

Altfel spus, o vrea cineva pe Alinutza? E de vanzare.

14 comments

  1. Well, Mircea, acum nu pune si tu tot la inima si iarta-mi lipsa de pe toate retelele sociale pe care activezi cu atata mandrie. 🙂

  2. Costin, nu pun nimic la inima…numa zic. Si faptul ca stiu ce e pe alte retele de socializare nu inseamna ca le si activez. Tu ca om care scrie despre Social Media ar trebui sa stii asta. Sau nu? 😀

  3. Eu am inceput acum o luna sa imi tot fac conturi la toate retelele sociale pe care le gasesc. Mai am putin si termin cu majoritatea dupa care incep sa le studiez. Sa vezi in 300 de ani ce expert o sa devin.

    Dar am timp, ca nu stau ca “altii” sa pierd vremea pe hi5 :))

  4. Da eu nu inteleg, “pet-ul” Alinutza e detinut de Jose Luis, acum eu nu vreau sa-mi impart pet-ul si cu altii, ce facem acolo, gang bang? Vreau ca Alinutza sa fie doar a mea, nu se poate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *