Lansari: Smiley e SINGUR! Consoleaza-l la TINE in sufragerie!

Posted by

Pentru ca tot A EXPLODAT stirea SOC despre DESPARTIREA lui Smiley de Laura Cosoi dupa o relatie de 5 ani, VARSA o LACRIMA AICI, va semnalez aplicatia HaHaHa Reality, dezvoltata pentru casa de productie muzicala HaHaHa Production.

Descarca: iOS | Android.

Cu ajutorul augmented reality, daca utilizatorii acestei aplicatii indreapta camera telefonului mobil, ori tabletei, catre ecranul monitorului / TV-ului pe care ruleaza ultimul videoclip al lui Smiley (Dead Man Walking), videoclip lansat saptamana trecuta, acestia au posibilitatea de a-l vedea pe Smiley dansand, asa cum arata si demo-ul de mai jos, chair si la un gratar :-).

Mie unul mi se pare de o inutilitate dusa la extrem, insa, dupa cum spune si comunicatul de presa, aplicatia este o premiera in industria de entertainment din Romania, iar entertainmentul nu trebuie neaparat sa fie util.

6 comments

  1. Pingback: Haotik
  2. @Sebastian: mda, nici mie.
    @Emanuel: Sa mai astepte putin, aplicatia nu prea vrea cu noi. 🙂
    @Alex: arata dramatismul situatiei, nu te pricepi tu…

  3. Eu am folosit-o inca de la lansare pe un Galaxy Nexus. Ca si tine, nu i-am vazut utilitatea. As fi vrut mai mult Smiley si mai putini dansatori. Si sa fie ceva interactiv.

    Ah, si ca sa isi fidelizeze fanii, ar fi fost fain ca la final sa iti arate un behind the scenes si sa poti sa-l urmaresti pe Smiley pe facebook sau twitter direct din aplicatie. Dar hei, downloadam o aplicatie de 18 MB pentru un over layer pixelat la camera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *