Google si Facebook, 8 reprezentati la RoNewMedia 6.0

Posted by

Luand in considerare desfasurarea de forte anuntata saptamana aceasta, tind sa cred ca evenimentul RoNewMedia 6.0 face cat toate celelalte 5 evenimente organizate in anii trecuti sub acelasi nume. 🙂 Din partea Facebook vor fi prezenti Bruce Bale, Head of Sales CEEMEA si Alessandro Petrilli, Client Partner, care nu a mai reusit sa ajunga la _All About Facebook (aici).

In aceeasi ordine de idei, Google vine cu 6 reprezentanti: Alex Badinici, AdSense Strategic Partnership Manager, Dan Bulucea, Country Manager Google Romania, Steffen Erhardt, Display Expert EMEA, Doina Costache, industry manager, Bogdana Butnar, industry manager, si Norbert Simionescu, product specialist Google. Dezbaterile vor avea teme variate, de la “Digital Marketing, Mobile and Gaming”, la “Search and Social Media” si “Content and eCommerce”.

RoNewMedia 6.0 se va intampla intre 16 si 18 mai, la noul sediu al Bibliotecii Nationale a Romaniei, intreaga industrie de online din Europa Centrala si de Est intalnindu-se la Bucuresti pentru 3 zile in care se vor dezbate subiecte despre media sociale, marketing digital, mobile, gaming, continut si comert online, in cadrul celei de-a VI-a editie a evenimentului RoNewMedia.

Biletele se pot cumpara de aici.

Mediafax Group ofera pachetul special Business Pass: la fiecare bilet de 200 de euro achizitionat, Mediafax Group ofera un pachet cu o valoare de peste 280 de euro (*) reprezentand un abonament de 6 luni la editiile print si online ale Ziarul Financiar si Business Magazin, precum si o luna de acces la serviciile cu plata ZF Corporate (care va fi lansat in curand).

De asemenea, dupa cum va spuneam si ieri, in pretul biletului este inclus si abonamentul pentru o luna de zile la ZF Corporate, platforma lansata de catre Mediafax Group saptamana trecuta.

6 comments

  1. Pingback: Haotik
  2. Pingback: Marian Ionescu
  3. Pingback: Mosneagu'
  4. Pingback: Anca Duma
  5. Pingback: Dragos Stanca
  6. Pingback: Okazii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *