blogging / blog / blog de nisa / campanii in blogosfera romaneasca

Blogging: Campaniile saptamanii 7-13 mai din blogosfera romaneasca

Posted by

Nota: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog

blogging / blog / blog de nisa / campanii in blogosfera romaneasca

Vama se pregateste sa lanseze un nou album – 2012 – si a organizat o auditie pentru bloggeri in Garajul Europa FM. Daca vreti sa aflati cum suna, intrati la Oana Bratila, Ionut Tecuceanu, Andreea Burlacu, Elena Ciric, Bogdana Dobre, Alex Ciuca, Andreea Stan si pe blogul meu.

Cativa bloggeri au zis “cheese” la clinica stomatologica Liren si, ca sa-i convinga pe cititori sa mai renunte la frica de dentist, au oferit coduri de reducere la serviciile clinicii. Mai multe puteti citi la Cristian China-Birta, Bogdana Dobre si Cristian Serb.

Pe 1 iunie, la Ateneul Roman are loc evenimentul Training Certificat in Marketing, cu renumitul Philip Kotler. Daca vreti sa ajungeti, puteti beneficia de reduceri din taxa de participare oferite de Radu Dumitru, Cristian China-Birta, Ana Matei, Florin Grozea, Bobby Voicu, Dragos Stanca, refresh.ro, Dan Dragomir si Doru Panaitescu (el pluseaza si cu alte reduceri).

Vineri a inceput Siemens Race, iar bloggerii participanti se intrec in armate de sustinatori pe care ii tenteaza cu premii. Au scris saptamana trecuta pe tema asta Adrian Ciubotaru, Cristina Bazavan, Dan Dragomir, Razvan Pascu, Andrei Crivat, Cristina Chipurici , Marius Sescu, Razvan Baciu si Alexandru Negrea.

Daca va faceti planuri de mers la teatru, gasiti la Ruxandra Predescu, Andreea Burlacu, Florin Grozea si Alex Tunaru recenzii ale piesei Chutney. Se joaca la Green Hours si are in distributie trei actori talentati care va vor invita la o degustare culinara si emotionala.

Nivea a lansat o aplicatie cu trucuri pentru o viata sanatoasa si lipsita de celulita. Au contribuit cu sfaturi Andreea Ursu, Cristina Bazavan, Miruna Siminel si Raluca Popa.

Il mai tineti minte pe Alex, baiatul care cauta chirie intr-o casa cu o baie imensa, ca sa incapa toate cosmeticele prietenei lui? Ei bine, s-a dovedit ca anuntul lui imobiliar era de fapt o campanie Avon, care a creat Spatiupentrumine.ro in ideea de a atrage mai multi reprezentanti. Am gasit articole pe tema asta la Radu Dumitru, Ruxandra Predescu, Denisa Bargau, Ana Musat si Sabina Cornovac.

Imperator Travel vrea sa realizeze o lista a celor 7 minuni ale Romaniei si a lansat o leapsa blogosferica in acest sens. Despre ce este vorba aflati de la Cezar Dumitru si Cristian China-Birta.

Ford s-a inscris in platforma PeerPerks, prin care intentioneaza sa le ofere experiente unice influentatorilor, impreuna cu diversi parteneri. Mai multe despre platforma si cum este promovata aflati la Andra Zaharia, Bogdan Dascalescu, Dan Dragomir, Laurentiu Mandu, Daniel Urda si Alin Pandaru.

Marius Matache si Radu Dumitru au mai publicat o serie de informatii aflate in vizita la fabrica si depozitul Coca-Cola HBC din Ploiesti.

Daca sunteti fani Game of Thrones, s-ar putea sa va placa premiile oferite de Auras Mihai Geambasu.

Grolsch a luat un grup de experimentalisti la Experience Hotel. Despre ce este vorba si cine participa aflati de la Robert Katai, Ioana Blaj si Alex Ciuca.

Andreea Stan a publicat un review “la dublu” al noului Volkswagen Beetle.

Victor Kapra a scris despre ochelarii de soare Crizal UV de la Essilor.

In monitorizarea anterioara va povesteam ca pe acoperisul Sun Plaza s-a deschis o plaja urbana, Sun Sensations. Intre timp, am mai gasit un articol pe tema asta la Ionut Bunescu.

Dupa colegele ei de campanie, Oltea Zambori a venit cu propriile concluzii dupa cele sase luni de Obiceiuri sanatoase Activia.

Cabral Ibacka si-a facut bagajele si a plecat in Shanghai, la conferinta HP Global Influencer Summit.

Radu Dumitru a fost in vizita la fabrica Ford din Germania, unde se produce modelul

Razvan Pascu a vizitat pestera Napolact de la Taga, unde se fabrica branzeturi.

Lavinia Biberi a scris despre produsele de ingrijire a tenului de la Organique.

Daily Cotcodac a oferit o licenta BitDefender Internet Security 2012.

Cristian China-Birta a scris despre Ford Ecodrive, in care va puteti inscrie pentru un drive test cu Ford Focus cu motor Ecoboost de 1 litru.

Si, in final – desi nu mai e stire – merita sa mentionez ca Radu Bazavan isi face drum spre Hollywood cu filmul Usturoi. Sa-i tinem pumnii!

8 comments

  1. Pingback: Haotik
  2. Multumesc de mentionare. As mai adauga ca saptamana trecuta, am avut si o campanie pentru British Airways, iar saptamana aceasta pentru Qatar Airways. O saptamana excelenta va doresc din Sri Lanka 🙂

  3. Pingback: Robert Katai
  4. Pingback: Andreea Ursu
  5. Pingback: Carmen Albisteanu
  6. Pingback: adinapalade
  7. Pingback: Olti Volovat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *