blogging / blog / blog de nisa / campanii in blogosfera romaneasca

Blogging: Campaniile saptamanilor 14-27 mai din blogosfera romaneasca

Posted by

Nota: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog

blogging / blog / blog de nisa / campanii in blogosfera romaneasca

In cele doua saptamani de cand nu ne-am mai citit aici, s-a terminat Siemens Race, cu la fel de multe povesti cati kilometri parcursi. Daca nu ati aflat inca clasamentul echipelor si daca nu ati apucat sa cititi toate povestile, intrati la Alexandru Negrea, Adrian Ciubotaru, Razvan Pascu, Dan Dragomir, Cristina Bazavan, Cristina Chipurici, Marius Sescu, Razvan Baciu si Alex Mazilu.

Cat de departe esti dispus sa mergi intr-o relatie? “Pana la baie si inapoi”, a raspuns Alex, protagonistul campaniei Avon prin care compania vrea sa recruteze noi reprezentanti. La aceeasi intrebare au raspuns si Daniela Petrescu, Ruxandra Predescu, Cristi Serb, Ana Musat, Radu Dumitru si Denisa Bargau.

Pepsi si Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” au lansat proiectul Next 11 – Echipa viitorului. Tanara echipa are si un imn semnat Marius Moga si Gheorghe Hagi. Mai multe despre campanie cititi la Cristi Serb, Alin Pandaru, Andrei Cismaru, Ionut Bunescu, Toma Nicolau si mahmur.info.

Pe 15 mai, in Bucuresti a rasunat Narcotango. Au scris despre concert si au oferit invitatii Cristina Bazavan, Marius Matache, Auras Mihai Geambasu, Andreea Burlacu, Alina Constantinescu, Cristian China-Birta, Alin Pandaru, Oana Bratila si Florin Grozea.

Ovidiu Sirb si Andrei Crivat au scris despre vanatoarea de comori Orange Chase the Ball, etapa pe Timisoara si Cluj.

Acum ceva vreme, cativa bloggeri povesteau ca si-au dat banii pe mana Dresorului de Lei de la OTP Bank. Zilele trecute, Cristi Serb, Sebastian Bargau si Andrei Crivat au povestit ce au mai invatat despre economisire cu ajutorul instrumentului de planificare financiara de la OTP.

Intre 1 si 8 iunie, Foto Union organizeaza campania “Portret de copil“. Accesul este gratuit, iar detalii despre ore si adresa gasiti la Cristian Sutu, Bogdana Dobre, Radu Badoiu, Cristian Manafu, Dan Dragomir si urbankid.ro.

Fundatia Vodafone a lansat cea de-a treia editie a programului de voluntariat remunerat “Voluntar de profesie”, in care va puteti inscrie pana pe 15 iunie. Detalii gasiti la Cristian Manafu si Dan Dragomir.

Cristian China-Birta, Marius Matache, Vlad Dulea si Sorin Neagu au scris despre campania Timisoreana adresata microbistilor si n-au rezistat tentatiei de a testa unul dintre premii – o masina de scris cu USB.

Golden Brau a invitat bloggerii la un gratar de sezon, stropit cu bere, in cadrul Campionatului National de Gratar. Au transmis in direct Cristian China-Birta, Stefan Murgeanu, mahmur.info, blogdebere.ro si Claudiu Ciobanu. Un eveniment similar a avut loc si in Iasi – detalii la Adrian Monoranu, Catalin Baciu si Adrian Nechifor.

Asociatia Mai Mult Verde a organizat o lectie de prim ajutor la care au fost invitati si bloggeri. Bogdana Dobre, Andreea Stan si Monica au impartasit pe blog cateva lucruri despre proiect si detaliile care fac diferenta in caz de urgenta in acordarea primului ajutor.

Weekendul trecut, la Medias a avut loc Cupa Bloggerilor la fotbal, un eveniment 3 in 1: competitie, conferinta si concert Acoustic Bloggers. Mai multe pe tema asta au scris Cristian China-Birta, Marius Matache, Valentin Bosioc, Oltea Zambori, Tudor Popa, Alex Tunaru, Alin Pandaru, Daniel Rus, Dan Ciulea, Bogdan Antohe, Calin Pascu si Caba Dan.

Valentin Bosioc, David Pripas, Raluca Popa, Sabina Cornovac, Valentina Roman, Claudia Tocila si Iulia au experimentat, la invitatia J’info Tours, un nou fel de turism: volunturism. Daca va intereseaza acest concept turistic, gasiti detalii pe tema asta pe blogurile participantilor.

Ruxandra Predescu si Denisa Bargau au scris despre premiile si Superlike-urile oferite de Nivea femeilor care nu se dau batute in lupta cu celulita.

Cristian Dorombach a povestit despre testul de siguranta pentru Ford B-Max la care a asistat la Koln. Si pentru ca tot am deschis subiectul, pe blogul lui Cristian China-Birta gasiti informatii de la vizita pe care a facut-o la fabrica Ford din Craiova.

Tot weekendul trecut, biciclistele din Bucuresti au iesit la Skirtbike, un eveniment devenit deja traditie. Desi a picurat putin, tinutele colorate au inveselit amosfera. Povesti si fotografii gasiti la Elena Ciric, Bicla.ro, Andreea Stan, Sana Nicolau, Alina Gorghiu, Monica Olteanu, Diana Dumitrescu, Portocalamecanica.ro, Iulia si Bogdan Antohe.

Andra Zaharia s-a plimbat cu un Citroen C5 Tourer si i-a facut o recenzie ampla pe blog. Daca sunteti curiosi cum merge masina, n-ar strica sa aruncati un ochi si prin concluziile ei.

Fundatia Vodafone cheama bloggerii brasoveni pe santierul Build 4 Tomorrow, unde se vor construi case pentru patru familii nevoiase. Mai multe despre proiect gasiti la Cristian Manafu, Cristian China-Birta, Alex Tunaru, Florenta Danila, Manuel Cheta, Cristian Sutu si pe blogul meu.

La capitolul filme, s-a scris mult si de bine despre Men In Black 3, in varianta 3D. Gasiti recenzii la Corina-Maria Scheianu, Valentin Bosioc, Ariel Constantinof, Bogdan Epure, Sabina Cornovac, Titus Capilnean, Auras Mihai Geambasu, Ionut Bunescu, Raluca Popa, Cristian Dorombach, Ovidiu Sirb, Cristian Dorombach si Iulia.

Marie-Jeanne Schweffer si Roxana Precu au organizat un concurs in parteneriat cu Elos Beauty Center, in care puteti castiga proceduri de remodelare corporala.

Dan Dragomir a scris despre sistemul de cashback Cash Cow si a oferit prin concurs un voucher de 200 de lei.

Lipton a organizat o intalnire cu aer nostalgic, unde invitatii si-au adus oracolele din copilarie. Au povestit despre oracolele lor Cristina Bazavan, Cristi Serb, Simona Tache si Andreea Ibacka.

Cabral Ibacka si Zoli Toth si-au amintit despre pasiunile pe care nu le-au dus pana la capat si au scris despre Muzeul Lucrurilor Neterminate, creat pentru promovarea Rom Biscuit.

Razvan Pascu a scris despre reducerile la vacante oferite de Eximtur.

Cristina Bazavan a urmarit festivalul de la Cannes pe un telefon oferit de Orange, cu ajutorul unei aplicatii special create pentru abonatii care au vrut sa urmareasca evenimentul.

Andreea Ursu a povestit despre obiceiurile sanatoase adoptate in timpul campaniei Activia.

Cabral Ibacka a scris despre concursul de bricolaj organizat de Praktiker si a povestit pe larg despre viata pe plantatia Lay’s.

Bogdan Doicin si Ana Musat au continuat proiectul Redescoperim Ploiestiul.

In alta ordine de idei, pe bloguri se plimba un teaser Vodafone si inca nu se stie despre ce este vorba.

10 comments

  1. Pingback: adizzy15
  2. Pingback: Haotik
  3. Pingback: Dan Dragomir
  4. Pingback: Universul Lumii
  5. Pingback: Carmen Albisteanu
  6. Pingback: Claudiu Ciobanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *