3 din print, de la Facebook la televiziune online, de la eveniment la revista

Posted by

Renuntand la print in favoarea online-ului in urma cu un an de zile, gandul.info a lansat ieri Gandul LIVE, doua ore de emisie, de luni pana vineri, incepand cu ora 20:00, in care se angajeaza sa aduca oameni competenti care sa decripteze problemele dezbatute si sa prezinte si solutii pentru cele mai importante stiri ale zilei, sub atenta supraveghere a lui Claudiu Pandaru. (sursa)

Tot ieri, Evenimentul Zilei a revendicat titlul de “Primul ziar de Facebook din Romania” prin lansarea unei aplicatii care sa permita utilizatorilor retelei sa citeasca continutul siteului pe Facebook. Aplicatia este disponibila aici, pare simpaticuta si integrata destul de bine in cu reteaua de socializare. Nu am avut timp sa ma joc mai mult de cateva secunde, incerc sa revin pe subiect. (sursa)

Tot ieri!, Q2M a lansat RoNewMedia Magazine, o publicatie care se va distribui impreuna cu Revista BIZ si care va contine interviuri cu cativa dintre cei peste 70 de speaker confirmati la RoNewMedia 6.0, eveniment ale carui detalii va invit sa le urmariri pe refresh.ro (eticheta RoNewMedia 6.0), ori pe site-ul oficial.

2 comments

  1. Pingback: Haotik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *