Facebook Messenger pentru Windows 7

Posted by

Pe la inceputul lunii martie, Facebook lansa Messenger for Windows, o aplicatie care permite accesul la chatul de pe Facebook fara a mai avea un browser deschis. Aplicatia este disponibila doar pentru calculatoarele cu Windows 7, va primi un update si pentru a putea fi instalata si pe Windows Vista si nu va functiona niciodata pe calculatoarele cu Windows XP.

Facebook Messenger for Windows

Help | Download

Facebook a anuntat aceasta aplicatie dupa jumatate de an de la lansarea Facebook Messenger for Mobile, o aplicatie ce functioneaza de 100 de ori mai rapid decat aplicatia in sine de Facebook, cea mai greoaie aplicatie din cate am utilizat pe un telefon, ori tableta.

And this reminds me. Mai folositi Yahoo!Messenger? Cred ca in ultimul an l-am folosit de maxim 10 ori, si atunci fortat, oarecum, de imprejurari. Mi se pare cea mai mare pierdere de timp. Ca si aplicatia despre care v-am povestit mai sus :-). Pareri?

5 comments

  1. Pingback: VFS
  2. Pingback: Haotik
  3. Parera mea e ca daca nu sunt in stare sa fac un soft sa mearga si sub Windows XP, sunt niste cretini de mare clasa. Cel putin la fel de mare ca aia de la Yahoo cu mizeria lor consumatoare de resurse.

  4. Pingback: Okazii.ro
  5. folosesc ocazional, mai am cativa prieteni care obisnuiesc sa intre pe YM si ii gasesc acolo.
    mai las un link catre blog. oricum, varianta mea de YM este una dintre cm vechi posibile, am un 7 cred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *