blogging / blog / blog de nisa / campanii in blogosfera romaneasca

Campaniile saptamanii 23-29 aprilie din blogosfera romaneasca

Posted by

Nota explicativa: Urmatorul articol este scris de Carmen Albisteanu, Creative service la NEXT Advertising. Arhiva articolelor saptamanale scrise de Carmen este disponibila in cadrul etichetei campaniile saptamanii in blogosfera.

Carmen AlbisteanuLinkedIn | Facebook | Twitter | Blog

blogging / blog / blog de nisa / campanii in blogosfera romaneasca

Dupa fotografiile cu lalele de la #bizamsterdam, a venit randul povestilor despre eveniment, pe care le puteti citi la Adrian Ciubotaru, Cristian Manafu, Cristian China-Birta, Bobby Voicu, Victor Kapra, Sebastian Bargau, Costin Cocioaba si Alexandru Negrea.

Pana pe 28 aprilie, la restaurantul Nada Mas au fost Zilele Basce, cu preparate traditionale. Povesti frumoase si imagini delicioase gasiti la Sana Nicolau, Costin Cocioaba, Cristi Serb si Daniela Petrescu. A nu se citi pe stomacul gol.

Bloggerii aerieni au aterizat cu noi povesti, fotografii si filme de la air bloggers. Le gasiti la Corina-Maria Scheianu, Vlad Petreanu si la Auras Mihai Geambasu.

Roxana Precu si Razvan Baciu au oferit prin concurs cate doua DVD-uri cu filmul “Fata cu un dragon tatuat”. Tot pe blog, Roxana a scos la concurs si patru invitatii la concertul Johhny King, iar alte invitatii gasiti si la Andreea Pietrosel.

Miercurea trecuta a avut loc a treia editie a concertului caritabil Acoustic Bloggers. Cum a iesit aflati de la Marius Matache, Alin Pandaru, Ruxandra Predescu si Cristian China-Birta.

Coca-Cola HBC a invitat cativa bloggeri sa regandeasca modul in care consuma resursele, iar apoi sa viziteze fabrica si depozitul companiei de la Ploiesti. Au scris pe tema asta Ruxandra Predescu, Alina Constantinescu, Radu Dumitru si Marius Matache.

Deja, bloggerii testeaza de ceva vreme serviciul HBO GO. Saptamana trecuta, Cristian Dorombach, Sebastian Bargau si Cristian Manafu au publicat impresiile finale de dupa test, asa ca va puteti face o idee citind concluziile lor.

Daca nu ati participat inca la concursurile pentru suplimentul de detoxifiere Detoxicolon despre care s-a scris saptamanile trecute, puteti sa va incercati norocul pe blogul Ralucai Popa, al Corinei Georgescu sau al Siginei, care s-au alaturat campaniei Dacia Plant.

Cine il cunoaste pe Augustin Radu stie ca prietenul lui cel mai bun e zmeul. Saptamana trecuta, Augustin a scris despre Black Sea Kite Festival, un eveniment dedicat celor pasionati de aceasta distractie zburatoare.

Editura ALL organizeaza un Scavengers Hunt si la Timisoara. Mai multe aflati de la Andreea Ursu si Oana Kovacs.

Adrian Ciubotaru si Toma Nicolau au scris despre cele mai noi hotarari luate in cadrul OBR, organizatie creata de Bergenbier pentru barbatii din Romania.

PepsiCo a lansat un nou energizant, Adrenaline. Evident, bloggerii l-au primit “in teste” si au povestit despre el. Gasiti detalii la Andrei Cismaru, Valentin Bosioc, Cristian China-Birta si Cristian Manafu.

Cosmin Tudoran, Doru Panaitescu si Roxana Precu, doi membri de baza ai expeditiei cautatoare de pelicani prin Delta, au scris impresii despre excursia lor.

Dupa 6 luni de cand a inceput, campania Obiceiuri Sanatoase de la Activia incepe sa stranga concluzii si noi idei si initiative. Le puteti gasi pe toate pe TVdece, la Denisa Bargau si Raluca Popa.

In weekend, Lay’s i-a transformat pe bloggeri in fermieri si i-a dus sa vada cum sunt cultivati cartofii din care se fabrica chipsurile. Fiecare blogger a avut parcela si responsabilitatile lui, dar daca vreti sa aflati mai multe, intrati la Cristian China-Birta, Claudia Tocila si la Andreea Burlacu.

Sebastian Bargau si Denisa Bargau au scris despre initiativa Unisol de a transforma mancarurile traditionale, grele, in retete ceva mai sanatoase, cu ajutorul lui Adi Hadean.

Cristina Bazavan si Cristian China-Birta continua sa caute surse de inspiratie in viata de zi cu zi prin Live Inspire, unde are loc si un concurs interesant.

Miruna Siminel a povestit cum a fost prima ei experienta ca actrita pe facebook, in piesa “3 bloggeri in 3 acte”, creata pentru promovarea creditului Divers in 3 acte, de la BCR.


Coca-Cola HBC
a lansat un program de Management Trainee, pe care l-a promovat printr-o aplicatie augmented reality, la care cativa bloggeri au avut acces in premiera. Detalii la Titus Capilnean si Alex Tunaru.

Andreea Burlacu a scris despre programul de slabit cu ajutorul produselor Arkopharma si ofera invitatii in program cititoarelor.


Simona Tache
si Cabral Ibacka au povestit cum a fost iesirea la ceai cu cititorii lor, o initiativa a Lipton.

Cetin Ametcea are un concurs la care puteti castiga un voucher de la cashcow, un sistem de cashback prin care cumparatorii obtin reduceri.

Dragos Schiopu a oferit prin concurs un Gift Card valabil in magazinele Diverta si are si un voucher pentru bijuteriileCoriolan.


Raluca Popa
a publicat o recenzie colectiva a berii Ciuc Radler, testata de cateva dintre prietenele ei.

Denisa Bargau a scris despre borseta de neopren de la FitKit si ofera si o reducere pentru cititori.

11 comments

  1. Pingback: Haotik
  2. Pingback: Carmen Albisteanu
  3. Pingback: Claudiu Ciobanu
  4. Pingback: Alex Ciucă
  5. Pingback: Marius Matache
  6. Pingback: Andreea Burlacu
  7. Intr-adevar am primit invitatia de a vizita fabrica de la Ploiesti dar nu am ajuns acolo si [mai grav :)] nici nu am scris despre, afara de mentionarea exercitiului cu ochii inchisi care facea parte din invitatia propriu-zisa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *