Calin Fusu, despre inchiderea goldendeals.ro: “Adevarata batalie inca nici nu a inceput!”

Posted by

Lansat prin octombrie 2010 de catre o companie din Grecia condusa de George Hadjigeorgiou, fost director general Yahoo! pe zona de social media in Europa, goldendeals.ro isi inchide activitatea, motiv pentru refresh.ro in a dezgropa sectiunea dead pool.

Stimati clienti,

Va multumim pentru ca ne-ati fost alaturi inca din prima zi in care GoldenDeals si-a deschis portile catre cele mai bune oferte. Impreuna cu partenerii nostri, am reusit sa aducem in fiecare zi servicii si produse cu reduceri de pana la 90% si in acest mod am economisit pentru dumneavoastra, vizitatorii nostri fideli, peste opt milioane de lei.

Am incercat sa va oferim relaxarea si mentinerea frumusetii si a sanatatii in centre specializate, destinatii cat mai variate pentru o vacanta perfecta si preturi imbatabile pentru produse de lux, mici bucurii care ne fac viata mai frumoasa.

Momentan, insa, GoldenDeals isi va suspenda activitatea in tara. Dorim sa va asiguram ca toate voucherele achizitionate isi vor pastra valabilitatea si veti putea beneficia in intregime de serviciile sau produsele pentru care ati optat.

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati demonstrat ca o aveti in noi. A fost o placere sa lucram pentru dumneavoastra!

goldendeals.ro

Calin Fusu1, director general Neogen, companie care detine zumzi.ro, e de parere ca batalia inca nici nu a inceput, reducerile colective fiind o piata cu caracteristici similare celei de joburi, si ca doar 2-3 jucatori vor supravietui dupa 2012, ceilalti nefacand altceva decat sa antreneze atat firmele, cat si utilizatorii.

Calin Fusu

Cand au venit in Romania abia lansasem zumzi si nu stiam cu ce se mananca. Se uitau de sus, gen ‘poate va cumparam cu 10 mii, dar nu e sigur’. Aveau planuri mari, au lansat in toata regiunea..

Reducerile colective sint o piata cu caracteristici similare celei de joburi: doar 2-3 jucatori vor supravietui dupa 2012, ceilalti doar antreneaza firmele si utilizatorii.

Adevarata batalie inca nici nu a inceput, Zumzi/Fundeal/Groupon vor investi sute de mii de euro in aceasta piata, ceea ce-i va detasa de concurentii cu mai putine resurse.

Note de subsol:
1.Calin Fusu – Director General, Neogen SA. LinkedIn | Blog | Twitter

13 comments

 1. Pingback: VFS
 2. Pingback: Haotik
 3. Pingback: VFS
 4. astea-s povesti, “2-3 jucatori vor supravietui dupa 2012”
  tot timpul o sa apara ceva nou care le va lua fatza la “jucatorii” principali

 5. Piaţa site-urilor de reduceri e în permanentă schimbare. Eu lucrez de mai bine de un an în domeniu. La un moment dat am fost întrebată de ce nu îmi fac singură site, că tot aveam portofoliu mare de clienţi, ca urmare a experienţei în vânzări. Răspunsul meu a fost simplu şi mi-l menţin: fără investiţii masive nu faci nimic notabil. Sigur, rezişti o lună, două şi apoi STOP.

  Nu e atât de simplu precum pare şi deja a început să se vadă; numărul acestui tip de site-uri e în scădere încă din decembrie. Am scris de altfel o analiză a acestui aspect si la mine pe blog. Asta pentru cine e interesat de o părere a unui om mai mult decât pasionat de acest domeniu pe care îl consider de viitor, poate nu neapărat în această formă. Cert este că oamenii mereu vor dori reduceri, deci conceptul nu va muri.

 6. Andreea, m-am distrat si eu azi cand am auzit aberatia asta (ca un “zvon” ar trebui sa aiba o cat de mica legatura cu ceva…). Nu mor caii cand vor cainii. Si nici nu se vand cand sunt printre putinii care la finalul cursei aduc profit.

 7. Perfect client care + oferte de calitate + NO BULLSHIT. Cred ca cei care se vor tine de formula asta vor avea succes.

 8. Doresc si eu un sfat.Am de recuperat o suma de bani de la Goldendeals,respectiv suma ce reprezinta C/v a doua vouchere ce nu mi-au fost eliberate.Andrei Calarasanu,partenerul din Goldendeals nu-mi mai raspunde,desi m-a intrebat in ce cont sa-mi returneze banii. Ce pot sa fac nu este o suma f. mare dar sunt banii mei .Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *