sati ianuarie 2012

realitatea.net, vedeta top 10 SATI. 9 din 10 site-uri au inregistrat recorduri personale de trafic (01.2012)

Posted by

Singurul site al carui numar de vizitatori unici a scazut in ianuarie 2012 este trilulilu.ro, site care paraseste top 3 sati dupa nici-nu-mai-stiu-cat-timp in care s-a tot “batut” cu Softpedia si Hi5, focusul echipei fiind, cel mai probabil, indreptat catre proaspat lansatul zonga.ro.

realitatea.net a avut cea mai mare crestere, 24.5% fata de luna decembrie 2011, crestere ce puncteaza 2 recoduri de trafic, unul personal si unul pe verticala (stiri), lipsindu-i 58.000 de romani pentru a depasi milestone-ul de 3.000.000 de care s-au bucurat doar forumul Softpedia (luna trecuta, record personal de trafic), Trilulilu si Hi5 Romania.

Nici stirileprotv.ro nu s-a lasat mai prejos, cresterea de 12% asigurandu-i un binemeritat loc 3 in topul celor mai vizitate site-uri din Romania in ianuarie 2012 si un record personal de trafic. New-entry luna aceasta este gandul.info, site ce inregistreaza si el un record personal de trafic, fiind vizitat de nici mai mult nici mai putin de 2.381.772 romani.

Alte recorduri personale de trafic au inregistrat luna trecuta si cancan.ro, adevarul.ro, libertatea.ro, tpu.ro (care a depasit milestone-ul de 2.5 milioane de vizitatori) si cinemagia.ro. Practic, singurul site care nu a miscat luna trecuta a fost trilulilu.ro.

Dupa 30 de luni de audit in .ro, Hi5 Romania a parasit SATI, rezultatele de pana acum fiind aici, un istoric si analize fiind pastrat pe refrehs.ro, urmarind etichetele Hi5 Romania si Top 10 SATI.

sati ianuarie 2012

7 comments

  1. Pingback: catalintenita
  2. Pingback: Bogdan Galca
  3. nu stiu cum se calculeaza unici pe luna. am o nelamurire stirileprotv cu putine excepti a fost lider in fiecare zi la o diferenta semnificativa de urmatoru clasat. nu inteleg cum poate la sfarsit de luna realitatea.net sa fie peste stirileprotv.

  4. @florin: ceea ce inseamna ca stirileprotv.ro are un public mult mai fidel decat realitatea.net.

    Unicii pe luna sunt numarul total de vizitatori neduplicati care au intrat pe site in luna respectiva. Daca un utilzator a intrat de 2 ori, in doua zile diferite, in raportarea lunara e numarat doar o singura data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *