Neogen a fost mereu o găină fără cap

Posted by

După ce la finalul anului anunţa că va renunţa la unele componente ale companiei, Călin Fusu anunţă zilele trecute că, gata, neogen.ro a murit. O mişcare care nu surprinde pe nimeni, oamenii atenţi la detalii au observat că BestJobs susţinea restul găurilor din companie.

Lipsa de viziune şi căpoşenia lui Fusu în a lua deciziile greşite sunt binecunoscute. Una din întâmplările celebre, pe care le ştie toată lumea din industrie, e că Neogen a vrut să angajeze pe cineva să conducă businessul în mod coerent. Se întâmpla în 2008, la un an după ce luaseră 5 milioane de la fondul de investiţii Tiger. Ghiciţi suma cu care voiau să angajeze vizionar. Hai, ghiciţi. UNA MIE CINCI SUTE DE EURO. Repet: om care să aibă abilitatea să conducă firma şi să îi dea o direcţie.

Nu-i aşa că acum nu vă mai miraţi că au dat-o de gard, deşi aveau unul dintre cele mai mari siteuri şi una dintre cele mai mari baze de utilizatori din România?

 

Fraza “ neogen – găină fără cap” îi aparţine lui Dragoş Novac.

11 comments

 1. Pingback: Costin
 2. cand spui neogen te candesti la Zumzi si Bestjobs
  Neogen am inteles ca e numele sub care functioneaza cele doua branduri
  si ca sa iti raspund -> valoreaza mult deoarece bestjobs e in primele 2 site-uri de joburi (nu stiu exact daca primul sau al doilea) si zumzi in top 3 siteuri ce ofera cupoane – asta din cate stiu eu..
  poate altii stiu mai multe

 3. Un exemplu concret. De ce au inchis noi2.ro cand era un site foarte bun, functiona perfect, avea chat, etc. Neogen era clar cu totul altceva, mult mai complex si nu zicea clar ca e site de matrimoniale. O alegere mai proasta nu se putea.

 4. Pingback: Bursa de Reclama
 5. site asta sa prostit rau de tot a umplut site cu lume si pourma a inceput sa isi bata joc de site am avut si eu cont dar nu mai vreau sa aud de site asta neogen

 6. un site unde aveai ocazia sa intalnesti oameni “importanti” doritori de mici/mari aventurici sexuale…neogen era orice… doar site de matrimoniale nu!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. a fost un site excelent , atata l-au tot schimbat si regulat ca m-au facut sa-mi sterg contul la cum ajunsese acum .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *