Dupa 30 de luni de .ro, Hi5 paraseste SATI!

Posted by

Buna observatie, multumesc Adrian.

Ce vremuri! Hi5 Romania aduna in medie 750,000 vizitatori unici pe zi. Se intampla in octombrie 2009. In vara lui 2010, Hi5.com Romania inregistra doua recorduri de trafic. Ambele negative. In primavara lui 2011, Hi5 Romania pierdea locul 1 in topul site-urilor cu cel mai mare trafic (auditat) din Romania, acesta fiind ocupat de catre trilulilu.ro.

Din rezultatele publicate astazi ieri de catre SATI, biroul de audit online al BRAT-ului, lipsesc cele ale retelei sociale Hi5, semn ca, cel mai probabil, au acceptat intr-un final pierderea razboiului si incep a taia orice cost inutil, cum ar fi cel de a mai fi auditat intr-o piata care nu le-a adus profit (exista o declaratie de 600.000 de euro pentru 2009. incasari).

Cum datele de trafic inregistrate de catre SATI au disparut odata cu stergerea site-ului din sistem, cei interesati de evolutia retelei sociale Hi5.com in Romania pot gasi un istoric complet pe refresh.ro (si, probabil, in arhivele ARBOinteractive :-)), urmarind etichetele Hi5 Romania si Top 10 SATI.

13 comments

  1. Pingback: Haotik
  2. Pingback: spi-oana
  3. Da Bob. Si la cum e piata de advertising din Romania stim ca strategia de crestere in vanzari a unui site care pierde, in medie, 100-200k unici pe luna intr-un an de zile este fix aceea de a parasi SATI. Nu-i asa? 🙂

  4. ce strategie de creste in vanzari? e tras pe linie moarta si asimilat de Tagged care vor mai degraba bani dintr-un viitor IPO decat dintr-o piata mica mica …

  5. Pingback: cezarcatalin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *