PayPal, Visa, Google si Metro Cash&Carry ajung la ecoTim 2.0.12. Cine vrea sa mearga la Timisoara?

Posted by

* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

ecomTIM 2012

Gazduita de Hotel Timisoara pe 8-9 februarie, editia ecomTIM 2.0.12, cel mai important eveniment regional din Romania dedicat industriei e-commerce si marketingului online, ii va aduce in fata audientei pe Catalin Cretu (GM Visa Romania), Cosmin Costea (eCommerce Manager METRO Cash&Carry Romania), Mikołaj Zakrzewski (Business Development Manager PayPal), ori Dan Bulucea (Country Manager Google Romania).

Mai multe detalii despre programul evenimentului si invitati puteti afla pe ecomtim.ro, pagina evenimentului, inscrierile fiind disponibile aici.

2parale.ro ofera cititorilor refresh.ro o invitatie pentru prima zi a evenimentului, zi dedicata conferintelor, cea de-a doua zi fiind impartita in 2 module, fiecare modul cu cate 3 workshop-uri. Invitia o voi acorda prin tragere la sorti (duminica seara), intreprindere in care vor intra toti cei care vor lasa un comentariu sau vor da un tweet cu link catre acest articol (tweet-urile ajung in zona de comentarii).

Multumesc.

23 comments

 1. Pingback: Oltea Zambori
 2. Pingback: Gabriel Iosa
 3. Pingback: 2Parale
 4. Pingback: Andrei Babus
 5. Pingback: neo
 6. Era mult mai interesant daca, in loc de discutii despre reduceri, se discuta despre start-up-uri pe ecomm (Ro si/sau CEE), despre costurile reale din spatele unui magazin online.

  All in all – pare sa fie o conferinta mai interesanta decat ce s-a intamplat la gpec.

 7. Lucian, multumim pentru sugestie. Pe baza feedback-ului de la voi vom gandi si viitoarele editii. Pentru start-up-uri, dar si pentru antreprenorii care vor sa isi dezvolte mai departe business-ul, avem un workshop despre surse de finantare. Sper sa sune bine :).

 8. Pingback: Claudiu Farcas
 9. Pingback: Matei
 10. Pingback: Haotik
 11. @Denisa: succes!
  @Florinel: dap, insa, nah, titlul nu-i putea cuprinde pe toti! Iertare! 😛
  @matei: am vazut, multam. Oricum, comentariul e sfant. Tweet-urile, dupa cum se poate observa, nu au aparut pana acum in comentarii. Depind de pluginul respectiv.

 12. Pfff, închisesem tabul, că am zis că n-are rost să las un comentariu doar de dragul de a-l lăsa, dar ce să fac dacă site-ul tău se mişcă atât de repede? 🙂

 13. Pingback: Aida
 14. Pingback: Iulian Machi
 15. Pingback: 2Parale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *