magazin.acasa.ro

magazin.acasa.ro, din septembrie 2011

Posted by

magazin.acasa.ro

Una dintre lansarile care mi-au scapat pe finalul anului trecut este magazinul online al portalului acasa.ro (magazin.acasa.ro), portal de lifestyle, home&deco, parenting, retete culinare, gradinarit, vacante, informatii utile si servicii pentru casa si acasa.

Am aflat de el cu ocazia unei comunicari care semnaleaza succes inca din primul trimestru de la lansare, magazinul online atingand o rata de conversie de peste 2%. magazin.acasa.ro lucreaza cu alte magazine partenere precum aoro.ro, topshop.ro, luxurygifts.ro, shop4interior.ro, bioshoping.ro sau toytoy.ro

acasa.ro a raportat o medie de 1.470.000 de vizitatori unici pe ultimele 6 luni ale lui 2011, cu un record personal de trafic in luna decembrie, cand peste 1.700.000 de vizitatori au accesat acasa.ro.

3 comments

  1. Buni baieti dar nu prea: din diverse motive am facut un cont pe forumul acasa acum 3-4 ani. Pana in decembrie nu am fost deranjat cu nimic.

    De cand au deschis magazinul primesc mailuri care nu imi ofera posibilitatea sa ma dezabonez in interiorul mesajului. LEVEL: campanie de email mult prea agresiva.

  2. Salut,
    deci site-ul asta magazin.acasa.ro spameaza la greu!
    Absolut imposibila dezinscrierea de la primirea de mailuri de la ei! I-am contactat inclusiv prin intermediul formularului de pe site de 2 ori! Si nimic! Lipsa de profesionalism si spam la maxim! Pana si mentiunile lor legale sunt de amatori! Nu isi asuma nimeni responsabilitatea pt nimic. Absolut penibili!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *