elefant.ro, peste 4000 de carti in format electronic vandute in decembrie 2011

Posted by

Nu numai in IT&C au functionat lucrurile pe finalul lui 2011. elefant.ro, librarie online lansata in vara lui 2010, a vandut in decembrie, prima luna de la lansarea platformei digitale, peste 4000 de carti electronice.

In asteptarea aplicatiei pentru Android, proprietarii de iPhone si iPad pot citi carti in format electronic prin intermediul aplicatiei Elefant eBook Reader, aplicatie ce a avut pana in prezent 6000 de descarcari.

Lansata cu 500 de titluri, colectia de carti in format electronic ce pot fi descarcate in prezen de pe elefant.ro numara peste 600 de volume, majoritatea titlurilor disponibile fiind carti de fictiune (aproximativ 60% din oferta), urmate de non-fictiune (30%), carte de specialitate sau manuale si materiale auxiliare scolare (10% din titlurile disponibile).

Top 3 cele mai descarcate titluri de carte electronica in 2011 este format din „Istoria lumii de la Big Bang pana in prezent”, de Cynthia Stokes Brown, “Solar”, de Ian McEwan si “Jurnalul fericirii”, de Nicolae Steinhardt.

2 comments

  1. Pingback: cristina bazavan
  2. Pingback: 2Parale
  3. Din pacate eu caut cateva carti in format electronic si nu le gasesc pe nicaieri. Cred ca mai e pana se va dezvolta piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *