Hi5 a fost vândut

Posted by

Încă o mortăciune online şi-a schimbat proprietarul. Fost site senzaţional de socializare online acum câţiva ani, HI5 a devenit între timp un loc de unde lumea pleacă pentru a-şi face un cont pe Facebook.

Detaliile tranzacţiei sunt necunoscute, dar mare minune dacă a costat mai mult de 50 milioane, dat fiind că MySpace s-a vândut acum câteva luni cu 30 milioane, după ce Rupert Murdoch îl cumpărase cu 580 milioane în 2006.

În imagine se află Ramu Yalamanchi, fondatorul Hi5, la o conferinţă la Bucureşti în 2009. M-am întrebat atunci ce caută un asemenea tip de top într-o tară de mâna a treia şi răspunsul a venit între timp: siteul murea şi băiatul făcea ce putea pentru a se consolida în ţările mai înapoiate, unde încă avea succes. În mai 2011 devenise însă evident că traficul a luat-o la vale, graficul pe anul 2001 arătând un picaj nasol.

hi5

18 comments

  1. Pingback: Costin
  2. Pingback: Lucica Radu
  3. Pingback: Stefan Murgeanu
  4. Pingback: Bogdan Antohe
  5. Peste cativa ani vei scrie acelasi articol despre Facebook, cu un grafic asemanator atasat. Mereu apar alte retele si alte site-uri pe care e cool sa socializezi. Totul este sa te prinzi din timp de asta si sa vinzi cand inca scoti ceva bani.

  6. Pingback: Sebastian Brindus
  7. hi5 sa schimbat ca naiba era mai fain an anul 2010 acuma e un KaKa eu sugerez sa se faca anapoi ca an 2010 acuma cum sa schimbat nimeni nu mai intra si am terminat cina a schimbat hi5 e cel mai mare prost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *