Decembrie 2011: Vlad Popa paraseste InternetCorp. Kraft Foods Romania obtine un record Guinness in urma unei campanii pe Facebook! Peste 4 milioane de romani pe Facebook!

Posted by

Sfarsit de 2011. Zile linistite. Mancare din belsug. Timp berechet pentru a arunca un ochi asupra .ro-ului. Cu acest mini-serial isi incheie si refresh.ro activitatea editoriala din 2011. La multi ani!.

Sa continuam asadar retrospectiva .ro din 2011 cu cele mai importante evenimente ale lunii decembrie 2011, asa cum au aparut pe refresh.ro. Daca aveti completari, nu ezitati sa lasati un comentariu cu detalii + link. Imi este imposibil sa cred ca va fi completa fara ajutorul vostru.

Intreaga retrospectiva a anului 2011 este disponibila sub tagul retrospectiva .ro 2011.

Multumesc!

* cei nostalgici sau sarguinciosi (dupa caz) pot arunca o privire si peste retrospectiva de anul trecut, ori cea din 2009.


Google intinde hora pentru Romania!

Re/lansari:
Libra Pay, procesator de plati online cu decontarea tranzactiilor in aceeasi zi (Libra Internet Bank)
m.kanald.ro, lansat de sarbatori

Vlad Popa şi-a dat demisia de la Internetcorp
Ajuns la conducerea entităţii care administrează 9am.ro, wall-street.ro şi alte siteuri mai mici odată cu pasul în spate făcut de Mihai Seceleanu (care a plecat să se ocupe de o clonă de Groupon), Popa a avut o domnie scurtă: 9AM e in picaj, dar wall-street e pe cai mari.
Vlad Popa şi-a dat demisia de la Internetcorp

Kraft Foods Romania, record Guinness in urma unei campanii pe Facebook!
La inceputul lunii, Kraft Foods Romania a primit confirmarea recordului Guinness despre care va povesteam aici, cu ajutorul a 29 de co-autori ai cartii MicDejun 2.0, carte scrisa cu ajutorul fanilor paginii de Facebook belVita Start Roamnia.
Kraft Foods Romania, record Guinness in urma unei campanii pe Facebook!

4.1 milioane romani de Facebook
O stire care deja face inconjurul Romaniei este aceea ca numarul utilizatorilor romani de Facebook a depasit pragul de 4.1 milioane, dintre care 3.4 milioane au peste 18 ani, iar 3.2 milioane cu varste cuprinse intre 18 si 45 (exact match, pentru a elimina cei cu 17 ani si 10 luni, de exemplu).
4.1 milioane romani de Facebook. Cati interactioneaza cu paginile brandurilor?

3 luni cu top 10 site-uri din Romania cu peste 2.000.000 de vizitatori unici
Daca ati fost vreodata curiosi care sunt site-urile romanesti ai caror utilizatori genereaza cele mai multe afisari per capita, iata o prima mostra, de luna trecuta: agf.ro, hi5.com, autovit.ro, tocmai.ro, netlog.ro si miniprix.ro.
Care sunt cele 6 siteuri din .ro ai caror vizitatori genereaza fiecare, in medie, peste 50 de afisari pe luna? (top 10 SATI)

Cosmote Romania ureaza Sarbatori Fericite prin intermediul unui flashmob
Anca Duma, Daniela Matei si Ionut Tecuceanu, cele mai melodioase voci ale blogosferei romanesti au fost inima flashmob-ului din Sun Plaza, organizat de catre COSMOTE Romania.

7 mobisite-uri din top 10 raporteaza scaderi de trafic
Daca luna trecuta aveam parte de ceva agitatie in topul celor mai vizitate site-uri pentru mobile din Romania, prin aparitia unui new-entry, m.evz.ro (in locul lui m.antena3.ro) si schimbarea pozitiilor dintre m.stirileprotv.ro si m.libertatea.ro, luna aceasta este cea mai trista luna din istoria SATI pe segmentul mobisite-urilor. Adio RECORDURI ULUITOARE! Vezi AICI pentru ce site-uri AU TRAS CLOPOTELE posesorii de telefoane mobile din .ro!

Neogen anunţă retrageri de final de an
Noi ne vom rezuma la doua business-uri pe care le intelegem si unde avem vanzari lunare de sase cifre in euro: recrutarea si reducerile. Calin Fusu, General Manager Neogen S.A. Neogen anunţă retrageri de final de an

Statul Roman se joaca cu licentele Vodafone si Orange
Licentele de operare ale Orange si Vodafone expira in mai putin de 10 zile
Clientii Orange si Vodafone pot rasufla usurati pentru cel putin inca un an de zile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *