twoo mail

Ce lipseste site-ului de dating twoo.com?

Posted by

In cazul in care inca nu stiti ce e Twoo si de ce se inghesuie lumea sa va invite, cititi In cazul in care va intrebati “ce dracu e Twoo”…. Iar raspunsul la intrebarea din titlu e simplu. Limba romana.

In fiecare zi primesc cate un e-mail in care sunt invitat sa contactez intre 5 si 10 fete, dupa un algoritm destul de usurel, bazat in principal pe varsta. Ei bine, vazand ca se face luna si nu misc nimic, m-au bagat cel mai probabil intr-un pool de oameni greu de convins si au schimbat tactica.

Iar aceasta este geniala, de altfel, dupa cum puteti vedea mai jos, ceea ce ma duce cu gandul la lipsa limbii romane, luand in considerare faptul ca suna destul de fals “I was looking for someone like you today, but you weren’t online. Fancy a chat right now?”, mesaj urmat de o casuta de chat.

Cum ar fi un mesaj de genul “Astazi te-am cautat pe site si nu erai. Ce zici? Ne vedem pe chat? Hai sa stabilim o intalnire. Da-mi un mesaj in casuta de mai jos si cine stie, poate iesim la [insert here preferinta completata pe site, gen “film”, “cafea”, “parc” etc]”?

N-ar rupe?

twoo mail

8 comments

  1. Pingback: Costin
  2. Da, dar pe de alta parte, toate recomandarile de bun simt te invata ca, atunci cand incepi un start-up, fa-o direct in engleza, ca poate ‘rupi’ cu el la scara globala si ai si ceva sanse sa faci bani 🙂

  3. Corect, insa e pacat de strategie (cred ca e modelul care m-a impresionat cel mai mult vreodata ca si non-agresivitate, continuitate si inchegare) sa nu o adaptezi rapid. 🙂

  4. E o clona de Badoo, mai proasta si mult mai limitata, dar fetele de pe twoo sunt mai putin frustate decat cele de pe badoo :))

  5. De ce nu pot sa-mi mai postez fotografiile pe site si nici cei care sunt prezenti in pagina voastra,nu le apare fotografia?;Nu pot stii cu cine vorbesc. Va rog sa rezolvati aceasta problema deficitara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *