Germanos

Germanos, 15 ani de prezenta in Romania

Posted by

In urma cu 15 ani, Germanos a inceput ceea ce avea sa devina cea mai remarcabila si perseverenta odisee din retailul telecom romanesc, cu sprijinul consumatorilor romani, dupa cum a declarat Aris Karousos, Retail Chain Division Director, Germanos si COSMOTE Romania.

Plecand de la un magazin de baterii, undeva prin centrul Bucurestiului, Germanos devenit in toti acesti ani un retailer complet de telecom, care comercializeaza de la telefoane mobile, accesorii si produse electronice, la servicii de internet si telefonie fixa, ori de receptie de programe TV prin satelit si terestru.

De asemenea, Germanos a bifat si cateva premiere interesante, fiind primul retailer care a lansat un pachet prepaid pe piata din Romania, sau care a folosit geamul vitrinei pentru a promova ofertele lunii. Germanos ramane totusi singurul retalier care ofera garantie pe viata pentru telefoanele mobile.

Si pentru ca va plac cifrele, in afara faptului ca peste 17 milioane de clienti au intrat in magazinele Germanos, va mai semnalez inca doua, pentru a inchide cercul acestei scurte istorii despre 15 ani de prezenta in Romania: peste 1000 de angajati, cu o medie de varsta de 27.5 ani, si peste 220 de magazine la nivel national, parte activa a canalului de distributie al COSMOTE Romania.

Germanos
* foto refresh.ro

Articol de promovare a companiei Germanos cu ocazia implinirii a 15 ani de prezenta în Romania. Germanos este lantul de magazine telecom unde gasesti telefoane mobile, camere foto, GPS-uri, memorii, accesorii, baterii, internet si telefonie mobila si fixa, servicii si sisteme de receptie de programe TV prin satelit si terestru, laptopuri, plus servicii moderne precum G-ticket, G-agenda, G-garantie, G-precomanda.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *