Facebook in Romania

Posted by

Nu prea sunt eu de acord cu primul grafic din cauza faptului ca se compara mere (conturi active de facebook / twitter etc) cu pere (vizitatori unici care ajung pe hi5.com), insa iata primul infografic ce scoate la vedere cateva puncte interesante despre consumul retelei sociale Facebook in Romania, retea care a dus la prabusirea Hi5.com si, banuiesc, ca lucreaza la aceeasi bucurie si pentru neogen.ro (din pacate nu mai e in SATI pentru a-mi putea da seama).

infografic Facebook Romania

13 comments

 1. Pingback: Lucica Radu
 2. Pingback: Madalina Uceanu
 3. Pingback: Ursache Radu
 4. Pingback: Bogdan
 5. @Alex – sursa e un studiu Daedalus. Pe site-ul lor ai cercetarea de anul trecut, care zice că universul este „Men and women, aged 15-55, from urban cities larger than 50,000 inhabitants, users of online social networks”. Adică vreo jumătate din populația României. 40% din 9,5 milioane înseamnă 3,8 milioane de colegi care intră pe rețelele sociale de la muncă.
  Numărul de angajați în .ro e de vreo 5,5 – 6 milioane de compatrioți (date publice). 53% din dânșii înseamnă 3,2 milioane.
  Deci: 3,8 intră pe rețele sociale, 3,2 intră pe fb. Zic eu…

 6. Se pare ca hi5 a intrat in declin, nu cred ca isi vor mai reveni. Oricum nici nu s-au straduit prea mult ii interesau doar sa puna cat mai multe reclame pe site si alte modalitati de scoate ceva profit.

 7. Pingback: Okazii.ro
 8. Pingback: Cristian Streng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *